Elisabeta Lipă, secretul din spatele mariajului de 39 de ani cu soțul ei. „Să mai fie și un pic de sare și piper”

Elisabeta și Cornel Lipă trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 39 de ani și au împreună un băiat, pe Dragoș. Fosta mare canotoare a dezvăluit recent care este secretul unui mariaj echilibrat și fericit care ține de aproape patru decenii.

Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei / foto: arhiva Click!
Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei / foto: arhiva Click!

Dincolo de carieră, dincolo de medaliile obținute în canotaj, Elisabeta Lipă trăiește de 39 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Cornel Lipă. Fosta sportivă recunoaște că a trăit alături de soț și momente fericite, dar și momente mai grele.

„Anul acesta împlinim 39 de ani de la căsătoria noastră, deci 38 avem sigur împliniți. Suntem împreună de o viață. Mie nu îmi vine să cred că au trecut atât de repede anii și că am ajuns la vârsta aceasta. Nu îmi vine să cred! Mă gândesc că abia am revenit de la a VI-a ediție a Jocurilor Olimpice, cam așa, pe acolo sunt. Lăsând gluma la o parte, mă bucur că suntem sănătoși, că ne facem viața, după atâția ani de zile, împreună. Eu zic că am reușit să păstrăm acest echilibru în căsnicie, în ciuda multor ani în care am fost plecată în cantonament.

„Nu are cum să fie totul roz”

După ce a venit copilul pe lume, ocupă-te de el! Nu a fost ușor. Mă bucur însă că am avut această înțelepciune să ținem un echilibru în căsnicia noastră. Uite, și acum mă sună soțul! Simte că vorbesc despre el. Iată că am ajuns la vârsta aceasta frumoși, sănătoși…”, a declarat Elisabeta Lipă, pentru viva.ro.

De asemenea, a dezvăluit care este secretul unui mariaj echilibrat și fericit care ține de aproape patru decenii: „Nu are cum să fie totul roz, așa este. Eu cred că nici nu e bine să fie totul roz, pentru că te-ai plictisi. Așa trebuie – să mai fie și un pic de sare și piper, un pic de ceartă, dar ce este important este să nu dispară respectul. În momentul în care respectul dintre parteneri nu mai există, cu siguranță că nici acea căsnicie nu poate funcționa”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net