Emilia Ghinescu, reacție furibundă la adresa bărbaților tineri care vor să o cucerească: „Să vadă și doamnele de acasă cu ce se ocupă bărbații lor”

Emilia Ghinescu (45 de ani) a transmis un mesaj tuturor bărbaților tineri care încearcă să o cucerească. Artista a răbufnit, după ce s-a spus că fotografiile pe care le postează sunt mult prea provocatoare.

Emilia Ghinescu, mesaj tranșant pentru bărbați
Emilia Ghinescu, mesaj tranșant pentru bărbați

„Bărbatul îl aleg eu...nu el pe mine”

Emilia Ghinescu se numără printre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, și totodată printre cele mai răvășitoare apariții din lumea mondenă. Interpreta de muzică de petrecere a avut întotdeauna grijă de imaginea ei și a reușit să se mențină într-o condiție fizică demnă de invidiat. De o perioadă bună de timp, artista merge la sală și urmează o dietă pe care o respectă cu sfințenie.

Recent, Emilia Ghinescu a transmis un mesaj furibund pentru domnii care cred că o pot cuceri. De asemenea, aceasta a ținut să sublinieze faptul că fotografiile și filmulețele pe care le face publice, nu sunt postate cu vreun interes anume. Nu își caută partener, dar nici nu vrea să se mărite, susține ea.

„Filmulețele puse de mine pe Instastory nu sunt pentru că vreau să mă mărit sau caut pe cineva. Nu caut nimic și pe nimeni. De ce?

Bărbatul îl aleg eu... nu el pe mine! 2. Nu intenționez să mă mărit! 3. Sunt singură de un an și mi-e foarte bine așa. Concluzia: nu mai trimiteți mesaje pentru că nu vor răspunde niciodată la ele (vă pierdeți timpul degeaba)", transmis Emilia Ghinescu pe rețelele de socializare.

„Poate văd și doamnele de acasă cu ce se ocupă bărbații lor”

De asemenea, Emilia Ghinescu a avut de transmis un mesaj clar și pentru bărbații tinerei care încearcă să ajungă în brațele ei.

"Într-o zi s-ar putea ca o ideea care se plictisește singură în capul meu să vrea să fie pusă în practică. Gen... să postez mesajele voastre pe Insta, poate văd și doamnele de acasă cu ce se ocupă bărbații lor. Sunt tineri de 20 și un pic de ani care-mi dau mesaje.. pe bune?! Băiatul meu are 26.

Știu... sunt rea ... și fițoasă. Filmulețele, postările mele sunt motivaționale și informative. Vreau ca doamnele să înțeleagă că pot avea grijă de ele, își pot face timp dacă vor. Nu există femeie urâtă! Toate sunteți frumoase! Trebuie doar să găsiți omul care vede acea frumusețe. Vă îmbrățișez”, a mai adăugat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net