Emily Burghelea, gafă rușinoasă! Ce cuvânt a „pocit”: fanii nu au iertat-o!

Emily Burghelea a fost luată în vizor de către fanii din social media, în urma unei greșeli gramaticale pe care a făcut-o. Internauții nu trec cu vederea nicio gafă din mediul public pe care persoanele care activează în social media o fac, astfel că tânăra nu a fost nici ea excepția de la regulă. 

Emily Burghelea / foto: Social media
Emily Burghelea / foto: Social media

Aflată în vacanță în Mauritius alături de familie și copii, Emily și iubitul ei au întâmpinat mai multe peripeții. Una dintre cele mai recente a fost suportată de fosta concurentă „Bravo, ai stil!”, care a reușit să își scrântească glezna.

Iubitul lui Emily, gafă de zile mari taxată de fani 

Pe contul personal de Instagram, în secțiunea InstaStory, Emily Burghelea a postat o fotografie cu ea și cu părinții soțului său. Până aici totul bine, însă nu același lucru putem spune despre descrierea foto pe care a făcut-o, și în care s-a sesizat o greșeală gramaticală pe care fanii au taxat-o destul de dur. Aceasta a confundat pronumele „ei” cu verbul „a lua”:

„Am fugit după iei și i-am prins! Totul e ok, pot să mă întorc în pat” -  a scris Emily, în dreptul fotografiei postate în social media. 

Postarea cu pricina / foto: Instagram
Postarea cu pricina / foto: Instagram

Emily Burghelea s-a accidentat în vacanță 

Aflată în Mauritius alături de familie și o gașcă de prieteni, tânăra mămică a avut parte de o pățanie de zile mari. După ce a trecut prin stresul provocat de pierderea bagajului copiilor, vedeta a făcut ce a făcut și și-a scrâniti glezna. 

„Prima zi în Mauritus și deja mi-am scrântit glezna... Așa durere nu am simțit nici la naștere și am născut de două ori, natural! Numai eu puteam să pățesc asta! Am pierdut bagajul copiilor și am sărit pe lângă piscină, ambele în aceeași zi! Măcar avem aer condiționat! Ce să fac să îmi treacă mai repede!", a ținut să povestească Emily Burghelea, ușor tristă, de ceea ce a pățit.

„Vara asta o să port un accesoriu la care sincer nu m-aș fi gândit niciodată!", a mai spus Emily Burghelea în timp ce s-a fotografiat sprijinită de o cârjă pentru că încă are dureri de picior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net