Eugenia Șerban, la dietă, ca să intre în costumul de baie. Ce destinația a ales, pentru vacanță, actrița

#Exclusiv Click!

La patru ani după ce a învins cancerul, Eugenia Șerban e în formă maximă, și se bucură din plin de viață. Vedeta și-a revenit spectaculos, după ce și-a schimbat total stilul de viață. Acum, a intrat la dietă! Își dorește să mai dea jos aproximativ 4-5 kilograme. O așteaptă o vacanță de vis în Grecia și vrea să arate perfect în costumul de baie.

Eugenia Șerban (53 de ani) a trecut prin încercări grele în ultimii ani, după ce în 2019 a fost diagnosticată cu cancer, pe care a reușit să-l învingă.

Întreaga viață a actriței s-a schimbat radical însă, după ce a ieșit învingătoare din lupta cu nemiloasa maladie. Acum, Eugenia arată spectaculos, are o siluetă de invidiat și are grijă la dietă.

Solista ne-a mărturisit, însă, că-și mai dorește totuși să slăbească 4-5 kilograme, pe care le-a pus chiar de Paște, când a petrecut cu toată familia reunită.

Eugenia Șerban: „Mă chinui să slăbesc ca să arăt bine în costumul de baie”

Pe 5 mai, actrița se pregătește să plece într-o vacanță de 5 zile, în Grecia, și vrea să arate cât mai bine în costumul de baie.

„M-am îngrășat, vreo 4-5 kilograme așa, dar sunt suficiente, se văd și se simt. Trebuie să slăbesc, încerc să țin dietă. Mănânc gătar, poteina animală e bună oricum, dar cu salată nu cu cartof.

Plec în Grecia pe 5 mai. Am niște prieteni care o să rupă turta fetiței. Ne-am strâns un grup de prieteni și plecăm toți, în gașcă să ne distrăm.

Am profitat de cinci zile de vacanță. Merg și la plajă, de aceea mă și chinui să slăbesc, ca să arăt bine în costumul de baie,” ne-a povestit actrița, la ultimul eveniment monden la care a participat.

În 2019, actrița Eugenia Șerban trecea prin cumpăna vieții sale, după ce avea să afle că are două forme de cancer: unul ginecologic și altul la sân.

Din fericire, actrița s-a vindecat, dar drumul până acolo a fost unul extrem de dificil. A trecut printr-o operație grea, intervenția desfășurându-se pe parcursul a 12 ore, și a fost supusă unui tratament cu chimioterapie, pentru a se însănătoși.

La un moment dat, actrița a apărut în spațiul public tunsă la chelie, moment în care a mărturisit că poartă o perucă.

Acum sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireșe, pepene roșu, piersici, caise, mere și mă întrețin.

Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menține în formă, radiofrecvență. Am apelat și la botox acolo unde am simțit că este nevoie. Am început să îmi reiau viața!”, povestea actrița în urma cu ceva timp, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net