Pilotul Daniel Onoriu are nevoie de sânge! Când va fi trezit din comă?

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu s-a ameliorat în ultimele ore, însă e nevoie, din nou, de sânge pentru pilotul internat, de pe 3 decembrie, la Spitalul Floreasca. Mătușa pilotului Rebeca Onoriu, face un apel, prin intermediul Click!, ca prietenii și cunoscuții pilotului să meargă din nou să doneze sânge, pentru ca pilotul să poată fi trezit din comă, fără risc!

daniel onoriu png
Daniel Onoriu ar putea fi trezit din comă săptămâna viitoare Sursa: Facebook

Daniel Onoriu se află din 3 decembrie, în comă indusă, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Pericolul pentru cunoscutul pilot nu a trecut. Starea acestuia s-a ameliorat în ultimele zile, însă, pentru ca medicii să-l poată trezi din comă fără risc, Daniel Onoriu are nevoie de cantități noi de sânge.

„Abcesele de puroi sunt în regres!”

Mătușa pilotului, Rebeca Onoriu, a făcut un apel prin intermediului click.ro, ca prietenii și cunoștințele pilotului să meargă să doneze sânge pentru acesta.

Am vești îmbucurătoare! Daniel este un pacient stabil, abcesele de puroi sunt în regres, leucocitele sunt la nivel ce nu prezintă risc. Însă trombocitele lui trebuie crescute, pentru asta este nevoie de sânge! Avem nevoie de ajutorul vostru! Știm cu toții că sângele nu se cumpără se donează, așa că facem apel la cei care pot și doresc să ne ajute ca el să poată fi un pacient trezit săptămâna viitoare. Asta intenționează medicii: să-l trezească fără niciun risc.

stanga
dreapta
daniel rebeca onoriu JPG
daniel onoriu jpeg
daniel onoriu operatie png
daniel rebeca onoriu 2 JPG
daniel rebeca isabela onoriu jpg

Toți cei care vor să doneze sânge trebuie să se prezinte la centrul de transfuzie sanguină situat pe strada Doctor Felix nr. 89 ( din Piața Victoriei), între orele 7.00-14.00, orice grupă de sânge fiind compatibilă, cu mențiunea <pentru Daniel Onoriu, Spitalul Floreasca>”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru click.ro.

"A pierdut doi litri de sânge”

Este pentru a doua oară când familia nepotului lui Gabi Luncă face apel să se doneze sânge pentru pilot. Primul apel a fost făcut în primele zile de la internare când pilotul a suferit o intervenție chirurgicală complicată, el fiind adus la Urgență cu hemoragie internă masivă.

Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Revenit în țară, lui Daniel Onoriu i s-a făcut rău și fost internat de urgență la Spitalul Floreasca cu hemoragie internă masivă.

Pe 24 noiembrie, a făcut o intervenție de micșorare de stomac. A ajuns acasă și a căzut din picioare, a văsat sânge. A căzut peste soția lui, care din fericire a avut putere să-l ridice. A pierdut doi litri de sânge”, a declarat Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu și fiica cea mică a lui Gabi Luncă, pentru click.ro.

Daniel Onoriu ar fi fost, după informațiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica din Turcia.

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg