Feli Donose este îndrăgostită până peste cap: «E varianta mea masculină. Avem trăiri la indigo»

image
Feli Donose a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copilului ei

Feli Donose a vorbit despre asemănarea izbitoare între cele două personalități a ei și a iubitului care i-a oferit un copil. Feli și Cătălin sunt foarte apropiați, iar de când Luna, fiica lor, a venit pe lume, ei sunt mai fericiți ca niciodată. E clar că Feli are parte de cea mai frumoasă perioadă din viața ei și a povestit despre motivele care îi face pe ea și pe iubitul ei să se înțeleagă atât de bine.

Feli Donose este o mămică foarte atentă și are grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic. Feli și Cătălin au o relație foarte strânsă, iar pentru cei doi, cel mai important lucru este ca fiica lor să crească sănătoasă și fericită.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă', a declarat artista cu privire la iubitul ei.

Cum s-au cunoscut Feli și iubitul ei

Cei doi s-au cunoscut la o nuntă la care ea era invitată să cânte, iar el era unul dintre oaspeții prezenți la eveniment. El nu mai locuia în România de mai bine de trei ani, deoarece se mutase în Germania și nu mai avea niciun gând să revină în țară. Însă și pentru el lucrurile s-au schimbat radical și, după ce a cunoscut-o pe Feli s-a întors definitiv în orașul său natal, Constanța.

Cum au ales numele fiicei lor

Pe fiica lui Feli o va chema Nora Luna, iar acest nume, Feli l-a hotărât chiar cu mai mulți ani înainte de a rămâne gravidă.

„Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetița mea să o cheme Luna. Cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern și căutat. Așa am simțit să o numesc. Și Cătălin rezona și nu cu Luna. Dar a spus „dacă tu așa ai visat de mică, nu pot să îți iau bucuria asta, atunci o va chema Luna'. Așa că o va chema Nora Luna', a declarat Feli pentru Unica.ro.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
bank
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg