Femeia care i-a sucit mințile lui Tavi Clonda, înainte să o cunoască pe Gabriela Cristea. Puțini au știut

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Puțini sunt cei care știu însă, că faimosul cântăreț s-a iubit o lungă perioadă de timp cu o altă femeie, înainte să o cunoască pe îndrăgita prezentatoare.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Tavi Clonda s-a iubit cu o colegă de breaslă

Tavi Clonda a devenit cunoscut în urma relației sale cu Gabriela Cristea. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe vremea când brueta era moderator, iar soțul ei făcea parte din orchestra muzicală. La începutul poveștii lor de iubire, puțini au fost cei care le-au dat șanse, întrucât amândoi puseseră capăt unor relații de lungă durată.

Înainte să se îndrăgostească de Gabriela Cristea, Tavi Clonda s-a iubit timp de 7 ani cu o colegă de breaslă, respectiv Adriana Vlad, iar ulterior a intrat într-o relație cu Valentina Dincă, o blondă focoasă care lucra la o agenție de turism din Capitală. La acea vreme, s-a speculat că interpretul ar fi părăsit-o pe aceasta pentru prezentatoarea Tv și că fosta sa iubită ar fi rămas însărcinată, însă ulterior el a negat zvonurile.

Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, spunea Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la un pas de divorț?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. Cei doi par să fie de nedespărțit, mai ales că au împreună 2 fetițe, de care se ocupă cu sfințenie.

„Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice „iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă’. Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul. Eu bodogăn puţin şi îmi trece”, mărturisea cântărețul despre viața sa de familie, în trecut.

Recent, s-a zvonit că cei doi s-ar afla în pragul divorțului, însă Gabriela Cristea a ținut să dezmintă toate aceste speculații.

Bine, o să vă spun. Nu, nu divorțăm și nici nu a fost vreodată vreo discuție despre divorț. Bine, în momentul în care deschizi știrea și te uiți la ce baliverne scrie acolo o să descoperi că nu era vorba despre mine, ci era vorba despre un alt divorț, dar e mai simplu să scrii «Bombă! Gabriela Cristea divorțează. Declarații în exclusivitate chiar de la ea despre acest divorț».

Deci nu, nu divorțez. Nu am divorțat nici anul trecut, nici acum doi ani când a mai apărut o știre și nu ne-am propus vreodată în viața asta să divorțăm. Știți cum e. Dacă în momentul ăsta îl întreb pe bărbatul meu nu divorțăm, dacă ma întrebi pe mine spun că nu divorțăm.

Nu mai credeți toate prostiile posibile, pentru că viața mea e frumoasă și o trăiesc. Nu ne-am propus niciodată să divorțăm”, a spus Gabriela Cristea într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
sorin bontea instagram jpg
Banner Romanița Iovan
christina hendricks nunta jpg
banner vlad gherman png
image png
BeFunky collage (36) jpg
mario fresh jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net