Femeile celebre care l-au cucerit pe Dorian Popa. Ce artistă l-a făcut să iubească pentru prima oară: „Era gagicar, avea mai multe iubite”

A devenit celebru odată cu rolul său din îndrăgitul serial „Pariu cu viața”, iar la acea vreme era doar un puști. Totuși, până la 36 de ani, Dorian Popa, căci despre el este vorba, a reușit să facă furori printre femei. Cu ce domnișoare celebre s-a iubit de-a lungul timpului.

Cu ce femei s-a iubit Dorian Popa
Cu ce femei s-a iubit Dorian Popa

Prima iubită a lui Dorian Popa a fost Alexandra Stan

A fost și este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz, drept pentru care nu este de mirare cum doamnele și domnișoarele se „înghesuie” să-i intre în grații. Despre statutul său amoros actual știm deja destule, însă despre trecut a vorbit de puține ori.

Prima lui iubire a fost nimeni alta decât...Alexandra Stan. La rândul ei, el i-a fost prima dragoste. Artista a povestit în urmă cu mai mulți ani că actorul era foarte romantic, însă avea un mare defect, îi plăceau mai multe femei deodată.

„Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din Lala Band și «Pariu cu viața» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian» în Constanța. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher și Beyonce. El de mic era supertalentat și cânta, îi plăcea mult.

Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Ne-am întâlnit acum câteva zile cu el și am povestit, mi-a arătat videoclipul lui cu Corina. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, mărturisea Alexandra Stan în 2014.

S-a zvonit că are o relație cu Alina Eremia, dar se iubea cu Ana Baniciu

La un moment dat, s-a zvonit că este într-o relație cu Alina Eremia, însă cântăreața a dezmințit toate aceste speculații și a scos în evidență  faptul că sunt doar colegi de platou, în „Pariu cu viața”. În tot acest timp, Dorian Popa se iubea, de fapt, cu Ana Baniciu, care l-a sedus chiar în timpul filmărilor din „O nouă viață”. Ulterior, cei doi au confirmat în fața tuturor că au o relație, dar au refuzat să dea prea multe detalii.

„Da suntem împreună”, spunea Dorian Popa pentru Click, în urmă cu mai mulți ani.

„Nu vrem, însă, să vorbim despre viața noastră privată”, a completat Ana Baniciu.

S-a iubit 11 ani cu Claudia Iosif, dar la final și-au spus adio

O altă femeie cu care s-a iubit Dorian Popa este Claudia Iosif. Cântărețul a fost îndrăgostit nebunește de ea și au locuit mult timp împreună. Totuși, destinul avea să îi despartă după 11 ani de relație.

„Noi doi suntem mai mereu împreună și călătorim mult cu concertele pe care le am. Avem o relație frumoasă, care ne ajută să evoluăm amândoi”, spunea Dorian Popa la acea vreme.

Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută drept Babs au confirmat despărțirea în urmă cu un an și tot atunci, influencerul a recunoscut că a consumat substanțe interzise.

„Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs.

Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a declarat Dorian Popa pe Youtube, într-un vlog.

După despărțire, Babs s-a mutat în propria casă și și-a decorat totul după bunul plac. Anunțul că s-a separat de cel lângă care a trăit 11 ani, avea să stârnească o mulțime de reacții din partea fanilor.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif pe Instagram.

Întrebată în repetate rânduri dacă mai există cale de împăcare între ea și Dorian, Babs a pus de fiecare dată un categoric „Nu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
banner Adrian Nartea
inna colaj instagram jpg
image png
banner Irinel Columbeanu
image png
madonna iubit (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net