Fiica Andreei Bănică, de nerecunoscut! Sofia s-a transformat radical! FOTO

  Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii, pe Sofia și Noah Andrei. Aceasta s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar cea mai recentă imagine din mediul online în care apare alături de mama ei i-a șocat pe fani, în sensul bun. 

Andreea Bănică și familia ei / foto: social media
Andreea Bănică și familia ei / foto: social media

Sofia este o adolescentă în toată regula și este de o frumusețe răvășitoare! Are și cu cine semăna, semănând cu mama sa. Cum s-au afișat cele două în mediul online, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Andreea Bănică și Sofia i-au luat în surprindere pe fani 

Recent, Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, au încercat un trend care face vâlvă pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, cele două s-au filmat în întregime, moment în care Sofia cu greu a putut fi recunoscută. Adolescenta poartă o pereche de blugi negri și o cămașă animal print, în timp ce mama sa etalează un costum roz, elegant. 

Andreea Bănică: „Sofia are un card”

Artista vorbește cu mare drag despre copiii ei ori de câte ori are ocazia. Recent, Andreea Bălan a făcut o serie de declarații despre Sofia. Adolescenta este destul de atentă atunci când vine vorba de finanțe. Chiar dacă mama sa i-a făcut propriul card, Sofia are grijă să nu cheltuie foarte mulți bani. 

„Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut. Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii. I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc. Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor. Are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani”, a spus vedeta pentru revista viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
theo rose jpg
dani otil si gabriela prisacariu 1 jpg
banner vlad gherman png
Banner numerolog
costin marculescu
image jpeg
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net