Fiica lui Irinel Columbeanu vine luna viitoare în România: „Mi-a cerut procură!”

#Exclusiv Click!

Irinel Columbeanu (66 de ani) este încercat greu de soartă în ultimii ani! Fostul milionar de la Izvorani după ce s-a lăfăit, ani de zile doar în lux, acum a ajuns într-un azil de bătrâni singur cu gândurile sale. Contactat de Click!, Iri ne-a spus ce persoană importantă urmează să îl viziteze peste câteva săptămâni.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, Irina este o adevărată domnișoară. Are 16 ani și o ambiție de invidiat, deoarece deja s-a remarcat pe partea artistică având în vedere că îi place foarte mult să scrie și să picteze. Însă, în spatele acestei motivații de invidiat se ascunde o poveste impresionantă de viață. Având în vedere că din 2018, adolescenta s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Americii alături de Monica Gabor și de partenerul acesteia, Mr. Pink (inițial Irina a stat în grija tatălui – n.r). Asta după ce Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat cu scandal după cinci ani de căsătorie. Scandalul monstru dintre cei doi s-a iscat de la custodia fiicei lor pe care fostul milionar a câștigat-o în instanță.

Contactat de Click!, Irinel Columbeanu ne-a mărturisit în exclusivitate faptul că fiica sa, Irina urmează să vină în România în perioada următoare.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat fostul milionar pentru Click!

Suflet de trubadur

După ce a rămas fără un leu în buzunar, Irinel Columbeanu a ajuns în urmă cu aproximativ un an la azilul de bătrâni din Ghermănești, unde mai este vizitat când și când de prieteni.

„De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, ne-a spus Iri.

Însă, cea mai importantă persoană pentru fostul milionar este Oana Cojocaru, o domniță care este mai tânără decât el cu 40 de ani și care s-a iubit cu ea timp de trei ani până în 2021.

„Cu Oana vorbesc destul de des, aproape în fiecare zi ne auzim. În ultima perioadă m-am întâlnit destul de des cu ea...eu i-am zis și mi-am arătat deschiderea pentru o posibilă împăcare cu ea. Însă, acum depinde totul doar de ea dacă vrea sau nu să mai dăm o nouă șansă relației”, a conchis pentru Click!, Irinel Columbeanu.

Click! spune

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net