Fiul lui Adrian Păunescu, amintiri frumoase cu Victor Socaciu VIDEO

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

După moartea cântărețului de folk Victor Socaciu, mai multe nume sonore s-au declarat șocate de veste. Printre personajele care au comentat moartea solistului se numără și Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, acesta amintindu-și că pe tatăl lui și pe Victor Socaciu i-a legat o prietenie frumoasă.

Andrei Păunescu și-a amintit de momentele petrecute alături de Victor Socaciu Foto: Facebook
Andrei Păunescu și-a amintit de momentele petrecute alături de Victor Socaciu Foto: Facebook

Andrei Păunescu a povestit ce amintiri are alături de tatăl său și de Victor Socaciu, spunând că este „greu să vorbești la trecut”.

Andrei Păunescu a fost unul dintre prietenii de suflet ai lui Victor Socaciu și spune că îl va ține minte pe toată viața pe cântăreț, pentru cine a fost, dar și pentru lucrurile pe care le-a realizat împreună cu tatăl său, poetul Adrian Păunescu.

Andrei Păunescu, despre amintirile frumoase alături de Victor Socaciu

Ar trebui să ni-l amintim prin lucrurile durabile pe care le-a făcut. A fost un creator de evenimente, nu doar un artist individual. Eu mi-l amintesc și în calitate de copil, care a trăit lângă tatăl meu. L-a sprijinit foarte mult în tinerețea lui, pentru că avea un talent remarcabil”, a declarat Andrei Păunescu pentru Fanatik.

Adrian Păunescu l-a luat sub „protecția lui” pe Victor Socaciu, iar împreună au reușit să umple săli întregi de spectacole. Relația bună dintre cei doi artiști a continuat însă și dincolo de scenă.

Am asistat la nenumărate momente în care au compus muzică. Am avut multe de învățat de la amândoi. Era un om foarte complex. Mi-e greu să vorbesc despre el la trecut.

Eram obișnuiți să vorbim des la telefon, să planificăm următoarele evenimente. În ultima vreme lucrurile nu au mai fost posibile ca înainte, din păcate”, a mai spus Andrei Păunescu.

Fiul lui Adrian Păunescu a povestit și ce fel de activități aveau tatăl său și Victor Socaciu, atunci când se întâlneau ca prietenii.

Erau multe întâlniri de șah. Victor Socaciu juca foarte bine șah, era pasionat și de fotbal. Să nu uităm că a făcut și diplomație”, a adăugat Andrei Păunescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net