Fiul lui Cristian Țopescu, Sebastian Felix va avea emisiunea „Vis sau realitate” la TVR 1

După ce a arătat la "Chefi la cuțite" de la Antena 1 că știe să gătească, iată că Sebastian Felix Țopescu vrea să demonstreze că are și alte talente, cum ar fi în domeniul modei sau al televiziunii. El va prezenta la TVR 1 emisiunea "Vis sau realitate" despre vă spunem mai multe.

Sebastian Felix Țopescu va avea emisiune la TVR1 / Foto TVR1
Sebastian Felix Țopescu va avea emisiune la TVR1 / Foto TVR1

Reality show-ul "Vis sau realitate", care va începe din 26 martie la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30, este cea mai recentă producție a Televiziunii Române și oferă invitaților șansa de a-și împlini o dorință din copilărie. Câți dintre noi nu au visat să fie medici, dar au ajuns ingineri, sau au vrut să fie designeri și au ajuns cântăreți? 

Ideea proiectului i-a venit nonconformistului Sebastian Felix Țopescu, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu și al realizatoarei TVR Christel Ungar.

"În timp ce scriam formatul emisiunii am avut un singur gând: îmi doresc sa creez un reality show  uman, care să ofere un sentiment de siguranță atât invitaților, cât și telespectatorilor, iar 'ingredientul' principal al emisiunii să fie autenticitatea", spune el.

Emisiunea își propune să încurajeze oamenii să viseze și să-și urmărească visurile până la capăt, dar și să inspire publicul, să-i ofere un mijloc de evadare, prin divertisment de cea mai bună calitate. 

Cristian Țopescu și fiul său mai mic
Cristian Țopescu și fiul său mai mic

Tânărul mai spune că multe dintre visurile personalităților pe care le-a întâlnit la filmări l-au surprins și pe el.

"Dar cel mai de impact aspect pe care telespectatorii îl vor vedea este latura umană a vedetelor pe care le admiră, cu bune și cu rele. De asemenea, vă pot asigura că nu există nimic mai amuzant decât un adult care își trăiește pentru prima dată visul neîmplinit", mai punctează el.

Sebastian Țopescu: "Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut”

De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Țopescu ne dezvăluie dorințele secrete ale vedetelor și le ajută să și le îndeplinească, pentru o zi.

Sebastian Felix Topescu a fost la Chefi la cutite/ foto Antena 1
Sebastian Felix Topescu a fost la Chefi la cutite/ foto Antena 1

Crescând într-o familie de oameni de televiziune, propriul show tv a venit, oarecum, ca un parcurs firesc în viața sa.

"Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut, de la care am învățat foarte multe, în special despre lumea televiziunii, iar asta m-a ajutat să mă dezvolt și să ajung în punctul în care sunt astăzi. Acum un an nu m-aș fi gândit că voi lucra în televiziune, totuși sunt incredibil de fericit că am hotărât să-mi asum acest risc și această provocare nouă. Mă simt 'ca peștele în apă' – este cel mai bun mod în care aș putea descrie această experiență", mărturisește Sebastian.

Alexandra Stan va fi prima invitată a lui Sebastian!

Alexandra Stan va fi prima invitată a lui Sebastian Felix Țopescu/Foto TVR 1
Alexandra Stan va fi prima invitată a lui Sebastian Felix Țopescu/Foto TVR 1

În prima ediție "Vis sau realitate", Alexandra Stan devine, pentru o zi, designer vestimentar, îndeplinindu-și dorința din copilărie. După ce a cucerit lumea cu hituri precum "Mr. Saxobeat" sau "Lemonade" și a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, NERVO, Havana, Faustix, Mohombi sau Manuel Riva, adunând o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani, Alexandra se poate lăuda cu numeroase premii și discuri de platină în Australia, Spania, Danemarca, Suedia și Italia. Ar fi avut, oare, reușite mai mari ca designer vestimentar? S-ar fi simțit mai confortabil urmând acest drum? Vom afla și noi, odată cu artista, duminică după-amiază, când Sebastian Felix Țopescu o va ajuta să-și îndeplinească acest vis.

Felix Țopescu, în urma cu ceva ani cu frații săi și celebrul lor tată
Felix Țopescu, în urma cu ceva ani cu frații săi și celebrul lor tată

Edițiile următoare ale reality show-ului de la TVR 1 ne vor dezvălui ce și-ar fi dorit să devină personalități precum celebrul cardiolog cunoscut în mediul online ca "Dr. Cezar", chef-ul Patrizia Paglieri, Andra Gogan, Fuego sau Marius Manole.

Despre propriile aspirații încă nerealizate, Sebastian Felix Țopescu se bucură că, la doar 24 de ani, are ocazia să le atingă:

"Sincer să fiu, visul meu a fost să experimentez fiecare meserie pentru o zi. Aș putea spune că, prin prisma emisiunii 'Vis sau realitate', eu îmi trăiesc în prezent visul neîmplinit".

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net