Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, acuzat într-un dosar de prostituție! Milionarul a fost arestat preventiv

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, are probleme cu legea! Acesta ar fi fost reținut de poliție din cauza mai multor infracțiuni comise. Este implicat într-un dosar care are legătura cu practicarea prostituției. 

Procurorii DIICOT l-au săltat pe fostul iubit al Anemariei Prodan Foto: Click!
Procurorii DIICOT l-au săltat pe fostul iubit al Anemariei Prodan Foto: Click!

Legătura lui Flavius Nedelea cu practicarea prostituției 

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, a fost ridicat de DIICOT, iar mai apoi s-a emis și un mandat de arestare de 30 de zile pe numele acestuia. Bărbatul ar fi avut mai multe localuri de noapte, acolo unde s-ar fi practicat prostituția. Acesta n-ar fi fost un serviciu oferit oricui, ci doar „bărbaților generoși”, scrie cancan.ro. Bărbatul ar fi permis ca angajatele din localurile deținute de el să practice și servicii intime clienților. 

Decizia nu este, însă una definitivă. Omul de afaceri poate contesta mandatul, caz în care un alt magistrat de la Curtea de Apel București va lua spre analiză propunerea anchetatorilor DIICOT.

Nedelea a format un cuplu cu Anamaria Prodan

Nedelea a avut o relație de câteva luni cu Anamaria Prodan după ce impresara s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. Omul de afaceri este primul bărbat cu care Prodan s-a afișat în perioada divorțului. Nedelea are 42 de ani și deține două hoteluri în București, precum și mai multe afaceri în Tulcea. E implicat și în alte medii de business.

„Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa.

După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a spus Flavius Nedelea, în cadrul unei intervenții televizate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net