Fostul soț al Angelei Similea a șters pe jos cu legenda muzicii românești: „S-a culcat cu bărbați însurați. Nu are niciun pic de Dumnezeu. Un diavol de om”

Angela Similea, o legendă a muzicii românești și vocea de aur a generației sale, a fost întotdeauna în centrul atenției publicului. Cu toate acestea, viața personală a artistei a fost adesea umbrită de controverse și zvonuri. Recent, fostul său soț, Sorin Movileanu, a adus în prim-plan acuzații grave și dezvăluiri șocante despre viața privată a celebrei cântărețe. Într-un interviu de acum câțiva ani, Movileanu a prezentat o versiune diferită a vieții de cuplu și a făcut acuzații severe, punând într-o lumină nefavorabilă imaginea publică a Angelei Similea.

Angela Similea. Foto: arhiva.
Angela Similea. Foto: arhiva.

Movileanu a făcut afirmații dure la adresa fostei soții

Angela Similea, în vârstă de 76 de ani, este una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii românești, cunoscută pentru melodiile sale de succes și contribuția semnificativă la cultura muzicală a țării. În ciuda succesului profesional, viața sa personală a fost adesea punct de interes pentru presă și public.

Sorin Movileanu, în vârstă de 76 de ani, a fost al doilea soț al artistei și tatăl singurului ei copil, Sorin, născut în timpul căsătoriei lor. 

Într-un interviu din 2012, Sorin Movileanu a făcut afirmații dure la adresa fostei sale soții. El a acuzat-o pe Angela Similea de infidelitate cronică și de comportamente necorespunzătoare, oferind detalii care au șocat atât fanii, cât și industria muzicală.

„Angela Similea nu are niciun pic de Dumnezeu!"

Movileanu a afirmat că Angela Similea a fost implicată în mai multe relații extraconjugale, inclusiv cu bărbați căsătoriți. Printre numele menționate se numără Florin Piersic, Titus Munteanu și Marcel Dragomir, personalități respectate în cultura românească. Potrivit lui Movileanu, aceste relații ar fi avut loc pe parcursul căsătoriei lor și ar fi fost un aspect esențial al comportamentului Angelei Similea.

Angela Similea nu are niciun pic de Dumnezeu! Toți cei cu care s-a culcat erau căsătoriți. S-a culcat și cu Florin Piersic, și cu nașul nostru, Titus Munteanu, și cu Marcel Dragomir!" a declarat Movileanu, făcând acuzații grave.

„O femeie rea și egoistă. Un diavol de om”

Movileanu a continuat să-și exprime nemulțumirile referitoare la caracterul fostei sale soții, descriind-o ca fiind „o femeie rea și egoistă”. El a acuzat-o de influențe negative primite de la mama sa, Gherghina, pe care o numește „un diavol de om”, și de faptul că banii au fost întotdeauna o prioritate pentru Angela Similea, fără a-i păsa de relațiile și angajamentele personale.

"Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații", a declarat Sorin Movileanu.

Un alt punct de conflict a fost legat de custodia fiului lor, Sorin. Movileanu a acuzat-o pe Angela Similea că nu a respectat promisiunile făcute în timpul divorțului, afirmând că nu a fost ținut la curent cu viața și activitățile fiului lor. Acest aspect a fost sursa unei mari suferințe pentru Movileanu, care a fost frustrat de lipsa de comunicare și de implicare din partea fostei sale soții.

"Mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmpla important în viața băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt", a spus Movileanu, exprimându-și dezamăgirea față de fostul partener de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net