Problemele se țin lanț în familia Pastramă! Frații lui Florin, reținuți de polițiști

Problemele se țin lanț în familia Pastramă. Florin nu se poate bucura în liniște de împăcarea cu Brigitte pentru că membrii familiei sale sunt implicați într-o chestiune delicată. Se pare că frații lui Florin sunt suspectați de falsificarea unor acte în Germania. 

Frații lui Florin Pastramă au fost reținuți de polițiști
Frații lui Florin Pastramă au fost reținuți de polițiști

Frații lui Florin Pastramă sunt suspectați de faptul că au falsificat mai multe acte pentru a putea achiziționa autoturisme din Germania. Ei ar fi adus un prejudiciu de 300.000 de euro statului german, iar polițiștii desfășoară mai multe percheziții pentru a afla adevărul, confrom Antena3.ro. 

Conform cercetărilor făcute de către oamenii legii, din anul 2020 și până în prezent, frații lui Florin Pastramă au achizionat sau au facilitat achiziționarea a opt autoturisme, accesând diferite credite la băncile din Germania. Ei au înmatriculat și au vândut apoi mașinile pe teritoriul țării noastre, folosind documente false și fără a mai plăti creditele deschise în Germania. 

Citește și: Brigitte, la un pas să fie bătută de Florin Pastramă

Ce au găsit polițiștii la percheziții

În urma perchezițiilor, asupra fraților lui Florin Pastramă și complicilor acestora au fost găsite: înscrisuri, două ștampile ale unor societăți comerciale, cinci telefoane mobile, două memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz fără permis de port-armă, precum și două autoturisme. În momentul actual, cele șase persoane se află la secția de poliție pentru a da declarații. 

Florin Pastramă și Brigitte au fost acuzați de comercializarea unor măști contrafăcute

Nici Florin Pastramă nu este străin de conceptul de fals. El și Brigitte au comercializat măști de protecție contrafăcute sub numele brandurilor de lux precum Gucci, Louis Vuitton și Fendi.

Cei doi au vândut măștile pe tot parcursul anului 2020, iar prețul acestora se varia de la 21 la 90 de lei. Conform polițiștilor, soții Pastramă au distribuit sute de astfel de măști. 

La audieri, Florin Pastramă și Brigitte și-au recunoscut faptele și au declarat că nu au știu că vânzarea măștilor false constituie o infracțiune.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner Ozana Barabancea png
index (2) jpg
Snapinsta app 407656306 723849415942109 7565895018904345749 n 1080 jpg
vulpitaa v1 e1699372320947 300x169 jpg
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png