Gabriela Cristea, făcută praf de chef Dragoș Neacșa din cauza unei rețete. Celebrul bucătar a luat-o în râs: „A încurcat puțin pașii"

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a vrut să îi învețe pe cei care o urmăresc cum se prepară pastele cu creveți, așa că s-a filmat în timp ce a gătit acest fel apetisant de mâncare. Însă, modul în care a procedat nu a fost pe gustul tuturor. Gabriela Cristea a fost făcută praf de chef Dragoș Neacșa, care a comentat în timp ce o privea pe vedetă modul în care a pus în practică rețeta. Acesta a luat-o peste picior pe Gabriela Cristea. Iată ce greșeli nepermise de gătit a făcut îndrăgita prezentarea TV, motiv pentru care a fost taxată drastic de către celebrul bucătar.

Gabriela Cristea, făcută praf de chef Dragoș Neacșa. Foto: Click.
Gabriela Cristea, făcută praf de chef Dragoș Neacșa. Foto: Click.

Gabriela Cristea, făcută praf de chef Dragoș Neacșa

Celebrul bucătar a urmărit video-ul cu prezentatoarea Gabriela Cristea în care aceasta le arăta fanilor ei cum se prepară pastele cu creveți. Se pare că simpatica vedetă a făcut numeroase greșeli, iar chef Dragoș Neacșa nu a ezitat să le evidențieze. Pentru cei care nu știu, chef Dragoș Neacșa este unul dintre bucătarii virali de pe TikTok care nu doar că gătește, ci comentează și rețetele altora și modul în care le execută. De data aceasta, a venit rândul Gabrielei Cristea.

„Ia să vedem ce gătește doamna Gabriela Cristea. Întrebarea mea este cum a scos untul din cutia aceea din plastic, din acel antifurt. A folosit mult ulei de măsline. Hai să ne uităm la rețetă, să uităm asta. Dacă puneai mai puțini, pe rând (creveți n.r), se făceau în unt, așa fierb. Nu s-au prăjit, s-au fiert. Nu au culoare deloc, pe nicio direcție. Sunt cauciucați acum că au fost gătiți prea mult și îi mai pune o dată, o să fie și mai mult. Păi nu asta e ordinea (când a văzut că urmează să pună vinul). Ordinea este usturoiul, acesta se pune la început, se călește, apoi se adaugă creveții, se sting cu vin, trebuie evaporat alcoolul și abia după aceea pus sosul. Și ulei a pus mult", a ținut să menționeze bucătarul. 

În plus, chef Dragoș Neacșa a avut de comentat și atunci când Gabriela Cristea le-a recomandat urmăritorilor să să adauge zahăr brun, și a arătat la cameră pliculețele, ca să nu mai fie amar. 

Ăla nu e brun, e colorat", a mai adăugat acesta. 

Celebrul bucătar a luat-o în râs: „A încurcat puțin pașii"

E rețetă luată de pe net cu paste și creveți doar că a încurcat un pic pașii. Și ideea e să le scoți cu două minute înainte ca să fiarbă în sos, să se lege cu amidonul". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net