Gabriela Cristea, certată de internauți că se șterge pe haine în timp ce gătește: „Te mai și filmezi”

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune face ce face și tot nu reușește să împace pe toată lumea. Așa cum deja și-a obișnuit fanii, mereu le prezintă rețetele pe care le pregătește în bucătărie, însă ei sunt mult mai atenți la „micile greșeli”. 

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune
Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune

Recent, într-una dintre postările sale, Gabriela Cristea se filmează când gătește Créme brûlée, un desert frațuzesc special. Într-un moment poate din neatenție, prezentatoarea își șterge mâinile pe rochia în care era îmbrăcată. 

„Te ștergi pe tine când gătești” 

În secțiunea de comentarii, Gabrielei Cristea i s-a atras atenția asupra faptului că și-a scuturat mâinile de zahăr, apoi s-a atins de rochie, urmând ca mai apoi un internaut cârcotaș să îi atragă atenția pentru acest gest. 

„Vechiul obicei, să te ștergi pe tine când gătești. Foarte urât! Și te mai și filmezi.”, „Păcat, ești  încă tânără și crești în proporții”, „Bun, mănâncă mult că te faci de 150 de kg. Mai dă și la săraci și amărâți, mai lasă bunuri și pentru cel sărac care nu are nici măcar o coaja de pâine”, „Când filmezi un video încearcă să îți pui un sutien. Crede-mă, se vede muuult mai bine”, au fost doar o parte dintre comentariile răutăcioase. 

În schimb, cum după rău vine și bine, nu putem trece însă cu vederea aspectul cel mai important: mesajele pozitive sunt mult mai numeroase decât cele răutăcioase, semn că Gabriela Cristea este apreciată la adevărata ei valoare, fiind nu doar persoană publică, ci și o gospodină desăvârșită care își îngrijește familia. 

„Ar trebui să încerci la emisiunea Chefi la cuțite, tu faci mâncăruri chiar bune și te urmaresc”,

„Superb desertul, absolut merită încercat. Ești o gospodină desăvârșită, se vede că îți place să gătești pentri ai tăi, pentru cei dragi cu mult spor, și pui suflet în ceea ce faci, mămicoooo”

„Dragă Gabriela, te urmăresc din Germania și îmi pare foarte bine că te văd atât de senină și fericită. Felicitari pentru familia ta minunata, meriți din plin tot ce se întâmplă acum în viața ta, ești frumoasă și deșteaptă și îți doresc tot binele din lume.”, sunt doar o parte din mesajele de susținere din partea celor care o apreciază. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net