Tavi Clonda, enervat la culme de Gabriela Cristea după ce i-a reproșat că îl caută femeile. „Îți scriu gagicile, sau cum?” „Nu poți să te uiți în telefonul meu”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de zile mari. Se iubesc de ani de zile și au o familie minunată împreună cu cele două fetițe pe care le-au adus pe lume. Cei doi își încântă fanii din social media cu postări care mai de care mai interesante, însă una dintre cele mai recente a fost de-a dreptul amuzantă. 

Gabriela Cristea, farsă de ziua soțului ei
Gabriela Cristea, farsă de ziua soțului ei

Tavi Clonda și-a serbat ziua de naștere, astfel că mesajele au început să curgă. Printre ele, se afla cel mai important: un clip video în care fetițele îi urează la mulți ani și îi fac cele mai frumoase declarații. Totuși, prezentatoarea de televiziune a avut grijă să-i facă mai întâi o farsă soțului ei. 

Gabriela Cristea: „Vreau să văd cine ți-a scris!”

Înainte de a vedea surpriza făcută de cele mici, în timp ce notificările telefonului lui Tavi Clonda se auzeau în fundal, Gabriela Cristea a mimat o criză de gelozie. I-a reproșat că-i scriu femeile și că ea își dorește să vadă ce mesaje și din partea cui primește. 

Bineînțeles, totul a fost doar o „schemă” pentru a-l determina pe acesta să deschidă telefonul și să vadă surpriza pe care i-au pregătit-o fetițele.

„Gabriela Cristea: Bă iubire da-ți vin mesaje, după mesaje, după mesaje. Cine te tot mesegiuește așa, pe Whatsapp? 

Tavi Clonda: Îmi scrie și mie lumea la mulți ani. Dar nu contează, astăzi o să fiu ocupat toată ziua cu laptopul. 

Gabriela Cristea: Ia, eu vreau să văd cine ți-a scris. Hai, ia-ți telefonul și vreau să văd cine ți-a scris. Îți trimit gagicile mesaje, sau cum? Nu-nțeleg.”, a fost dialogul celor doi. 

Gabriela Cristea, sumă uriașă de bani pentru penarul fiicei sale

Recent, Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a pășit în clasa zero. Înainte de școală, vedeta s-a asigurat că îi va cumpăra tot ceea ce are nevoie, astfel că nu s-a uitat la bani atunci când i-a cumpărat un penar în valoare de 300 de lei.

„Cred că fiecare dintre noi, dar mai ales fetele, își aduc aminte de școală și de faptul că ne doream foarte mult să avem penarele acelea frumos colorate, să avem multe pixuri, creioane, stilouri, și tot felul de accesorii pe care să le punem în penar. Am cumpărat deja penarul și lucrurile de pus în penarul Victoriei, așa că o să vă invit să vedeți ce și cum am ales.

(...) Cam acestea sunt accesoriile pentru Victoria, iar prețul la sfârșit a fost undeva, făcând socoteala pentru că au mai fost și altele pe bon, de aproximativ 300 de RON. Nu știu dacă e mult, nu știu dacă e puțin, dar oricum mi se pare cam multuț pentru un penar. Important e, însă, să fie copilul fericit și să învețe”, a spus Gabriela Cristea într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net