Îl mai ții minte pe Frankfurt din Vacanța Mare? Actorul Iulian Ilinca e complet transformat azi. Din ce își câștigă traiul

Actorul Iulian Ilinca ajuns acum la 50 de ani, a fost binecunoscut pentru rolul lui Frankfurt din emisiunea Leana și Costel, reușind să aducă zâmbete pe fețele oamenilor din întreaga țară.

Imagine cu Frankfurt din Vacanța Mare / foto: captura video
Imagine cu Frankfurt din Vacanța Mare / foto: captura video

Iulian Ilinca este un nume de referință în peisajul actoriei din România, apreciat atât de generațiile tinere, cât și de cele mai mature, datorită interpretării sale memorabile a personajului Frankfurt, în Leana și Costel.

Acest rol l-a consacrat și l-a transformat într-o figură emblematică pentru comedia românească.

Replica care l-a făcut celebru pe Iulian Ilinca

Deși este cunoscut în mod special datorită acestui rol, un alt aspect ce l-a propulsat în fața publicului este celebra replică „Te sparg, să moară mama!”, care a devenit sinonimă cu personajul său.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp jurnaliștilor de la PlayTech,  Iulian Ilinca a povestit cum a ajuns să obțină rolul lui Frankfurt în cadrul producției menționate.

El a mărturisit că participarea sa la casting a fost rezultatul unei întâmplări, fiind însoțit de un coleg. Despre replica renumită, actorul a dezvăluit că aceasta nu era inițial inclusă în scenariu.

„Expresia celebră „Să moară mama!” nu era prevăzută în scenariu. Mi-a venit spontan, fiind inspirată de limbajul specific personajelor de acest tip”, a explicat actorul în acel interviu.

Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Iulian Ilinca

Puțini știu cum arată în prezent Iulian Ilinca. Actorul este activ pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu activitățile sale prin intermediul unor fotografii din locurile pe care le vizitează sau din viața de zi cu zi.

Admiratorii lui Frankfurt de pe vremea Vacanței Mare sunt încă interesați de parcursul său. Anii care au trecut și-au lăsat amprenta, așa cum vei putea observa din imaginile din galeria foto.

Dacă în tinerețe actorul avea plete, acum poartă părul tuns scurt. Deși timpul și-a pus amprenta asupra lui, fotografiile vorbesc de la sine despre schimbările naturale pe care le-a experimentat.

În ciuda trecerii timpului, Iulian Ilinca nu a renunțat la actorie, spre deosebire de mulți dintre colegii săi. În urmă cu câțiva ani, a filmat la Geoagiu-Băi pentru Secretul lui Zorillo, o producție regizată de Robert Popa.

Ulterior, în 2022, a apărut în filmul Pup-o, mă!, în care a interpretat personajul Mugurel. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume sonore din lumea divertismentului, precum Cosmin Seleși și Alexandru Pop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
image
actualitate.net
image
actualitate.net