Românul căruia i s-a făcut rău în avion a murit! Urma să își anunțe mama că va fi tată din nou

În timp ce se afla la bordul unui avion ce zbura de la Paris către Cluj, un român în vârstă de numai 33 de ani a decedat, în urma unor probleme de sănătatate. Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor de către stewardesele de la bord, iar aeronava a aterizat de urgență la Frankfurt, unde bărbatul a fost preluat de o ambulanță.

Avionul a aterizat de urgență în Frankfurt / foto: Shutterstock
Avionul a aterizat de urgență în Frankfurt / foto: Shutterstock

Avionul a decolat de la Paris în cursul dimineții de ieri, la ora 06:00, urmând să aterizeze la Cluj câteva ore mai târziu, la 09:00. Din păcate, în timpul zborului, pasagerului român i s-a făcut rău, iar cum starea lui era una gravă, a fost nevoie ca stewardesele de la bord să efectueze manevre de resuscitare, pentru a salva viața bărbatului.

Din păcate, starea acestuia a forțat piloții să aterizeze de urgență la Frankfurt, în Germania, unde românul în vârstă de numai 33 de ani a fost preluat de către o ambulanță și dus la spital. Cu toate acestea, românul nu a mai putut fi salvat, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Avionul a aterizat de urgență la Frankfurt

Bărbatul urma să se întoarcă în țară pentru a-și vizita rudele din Negrești-Oaș, județul Maramureș, fiind însoțit și de către soția sa. Cei doi urmau să revină în România după patru ani de absență, deoarece soția acestuia este însărcinată din nou, iar tânărul dorea să împărtășească personal această veste cu mama lui.

„Este însărcinată şi chiar voia să-i dea vestea mamei lui Mişu şi că o să aibă surpriza băieţel sau fetiţă”, a declarat vărul bărbatului, potrivit observatornews.ro.

Revenea în țară după patru ani de absență

După ce bărbatul a fost preluat de către o ambulanță din Frankfurt, avionul a revenit la Paris, unde pasagerii au fost nevoiți să aștepte vreme de câteva ore, până la pregătirea zborului. În cele din urmă, avionul a aterizat la Cluj-Napoca cu o întârziere de 5 ore.

Din păcate, acest incident tragic a distrus planurile tinerei familii, care urma să revină în România după ani de absență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net