Ileana Sterp, adevărul despre căsnicia cu soțul ei. Ce spune sora lui Culiță: „Mi-am dat seama cum este el, de fapt”

Ileana Sterp și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia sa cu Daniel Aloman, cel care în urmă cu 4 ani i-a furat inima. 

Ileana Sterp alături de soțul ei și cei doi copii / Sursă foto: Colaj Facebook
Ileana Sterp alături de soțul ei și cei doi copii / Sursă foto: Colaj Facebook

Ileana Sterp: „Eu toată viața am fugit de bărbații mai scunzi ca mine”

Ileana Sterp și Daniel Aloman sunt împreună de mai bine de 4 ani și au reușit să își întemeieze o familie extrem de frumoasă. Cei doi sunt părinții a doi copii, Carla și Damir. Cu toate acestea, greutățile nu i-au ocolit pe cei doi, astfel că au fost nevoiți să lupte pentru a rămâne împreună.

 În cadrul unui interviu, sora lui Culiță a recunoscut că nu s-a gândit niciodată  la faptul că va ajunge să aibă o relație cu Daniel, întrucât acesta nu o mulțumea din punct de vedere fizic. Pe parcurs, însă,  Ileana Sterp s-a convins că bărbatul merită să îi acorde o șansă.

„Eu când l-am cunoscut pe Dani... El e mai scund cu câțiva centimetri decât mine și m-am gândit atunci și mi-am zis: 'Mă, e mai scund! Eu toată viața am fugit de bărbații mai scunzi decât mine, eu fiind înaltă, dar, după ce l-am cunoscut pe el ca om și mi-am dat seama cum este el, de fapt, și cum pot trăi lângă el, am realizat că fizicul nu este totul, sau, cel puțin, nu este demn de a fi pus pe primul loc”, a mărturisit Ileana Sterp în podcastul Mariei Vigheciu.

Ileana Sterp: „Eu caut mereu binele”

Atunci când vine vorba despre ea, Ileana Sterp se descrie ca fiind o fire iubitoare, care pune fericirea celorlalți pe primul loc. Mai mult, tânăra susține că este o familistă convinsă, dar și o persoană extrem de veselă.

„Sunt o femeie statornica, blânda, bună, iubitoare. Eu caut mereu binele. Sunt foarte iubitoare si îmi place extraordinar de mult să fac bine si cred că mă mulțumește mai tare faptul că am făcut pe cineva fericit, decât să mă fac pe mine fericită. Sunt și o persoană veselă mereu”, a mai precizat sora lui Culiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
generalul dan grecu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net