Ilie Năstase și Ion Țiriac, ținute impecabile la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Cine i-a însoțit pe covorul roșu

Ilie Năstase și Ion Țiriac au pășit, aseară, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2024. Au fost însoțiți de Boris Becker, Tudor Giurgiu și alți membri din echipa care a lucrat la documentarul „Nasty". Documentarul despre viața și cariera fostului mare tenismen Ilie Năstase fiind inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film.

Ilie Năstase și Ion Țiriac la Cannes Foto: Instagram
Ilie Năstase și Ion Țiriac la Cannes Foto: Instagram

La patru ace pe covorul roșu de la Cannes 2024

Năstase și Țiriac au apărut la patru ace pe covorul roșu de pe Croazetă. Lor li s-au alăturat alte legende ale tenisului, precum Virginia Ruzici, Mansour Bahrami sau Henri Leconte. Aceștia au răspuns prezent și la photocall-ul de a doua zi, când s-au întâlnit cu jurnaliștii în miezul zilei. Au salutat publicul și fotoreporterii care au reușit să surprindă atâtea legende ale tenisului mondial într-o serie specială de fotografii.

Proiecția de la Cannes s-a încheiat cu ropote de aplauze atât pentru cariera lui Ilie Năstase, cel care a avut-o lângă el și pe soția sa, în ciuda declarațiilor recente pe care le făcea aceasta, dar și pentru regizori și producători. 

"Nasty" spune povestea carierei lui Năstase

Filmul regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu şi Tudor D. Popescu a fost urmărit în secţiunea Proiecţii Speciale. "Nasty" spune povestea carierei lui Năstase şi a influenţei pe care acesta a avut-o asupra tenisului. Personalităţi precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Stan Smith sau Phil Knight (fondatorul Nike) vorbesc despre român în documentar. 

Documentarul a avut premiera naţională în 16 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti. Peste 3.000 de spectatori şi invitaţi au urmărit filmul împreună cu Ilie Năstase. Printre invitaţii speciali s-au numărat Ion Ţiriac, Boris Becker, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi. 

 Câte trofee deține Ilie Năstase

De-a lungul carierei, Ilie Năstase a câștigat 58 de trofee la simplu, printre care și două de Mare Șlem, US Open 1972 și Roland Garros 1973. De asemenea, „Nasty” a câștigat la dublu turneele de Mare Șlem de la Wimbledon 1973, Roland Garros 1970 și US Open 1975. Românul a fost primul nr. 1 din istoria tenisului între 23 august 1973 și 2 iunie 1974. 

Câți copii are Ilie Năstase

În vârstă de 77 de ani, Ilie Năstase e tatăl a cinci copii. În timpul mariajului cu Alexandra King i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. Apoi are și o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie, şi două cu Amalia Năstase, pe Alessia şi pe Emma.

În anul 2019, fostul mare tenismen s-a căsătorit cu Ioana Simion, care, la rândul ei, are un băiat din altă relație. Chiar dacă au avut unele neînțelegeri în timpul căsniciei lor, Ilie Năstase și Ioana au trecut peste toate și își doresc mai tare ca oricând să aibă un copil împreună.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net