Ținuta cu care Catrinel Menghia a făcut furori la Cannes 2024. Ce a purtat la doar 2 luni de când a devenit mamă

Ultima actualizare:

Catrinel Menghia (38 de ani), cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon în Italia, model internațional, actriță și, mai nou, regizoare, a făcut furori pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Vedeta de origine română a arătat impecabil la doar două luni după ce a născut.

Catrinel Menghia, prima apariție pe covorul roșu după ce a devenit mamă / foto; Instagram
Catrinel Menghia, prima apariție pe covorul roșu după ce a devenit mamă / foto; Instagram

Catrinel Menghia, cunoscută în Italia drept Catrinel Marlon, a strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Actrița de origine română a avut două apariții divine, la două evenimente separate. Vedeta a arătat impecabil, deși a adus pe lume, cu doar 2 luni în urmă, pe 22 martie, al doilea ei copil, Leon.

Românca a apărut la două evenimente ce s-au ținut pe Riviera Franceză. Prima dată a fost prezentă la premiera filmului „The Apprentice”, despre ascensiunea lui Donald Trump la putere, în care rolul principal este interpretat de actorul cu origini românești Sebastian Stan. Pentru această ocazie, ea a optat pentru o rochie vișinie cu paiete, mulată pe corp, pe un umăr și o despicătură adâncă pe picior, completată de o pereche de sandale și bijuterii în ton cu nuanța rochiei.

Catrinel Menghia a strălucit pe covorul roșu de la Cannes 2024

La cel de-al doilea eveniment, o zi mai târziu, unul ținut de casa de bijuterii a cărei imagine este, Chopard, numit de data aceasta „Once Upon A Time”, Catrinel Menghia a purtat o rochie nude, lungă până-n pământ, fără mâneci, accesorizată cu superbe bijuterii cu pietre prețioase.

A arătat perfect în fața fotografilor, care i-au surprins silueta de invidiat la scurt timp după naștere. De asemenea, marți, actrița a avut un alt motiv de sărbătoare. Cum am menționat, băiețelul său, Leon, a împlinit 2 luni. Catrinel a publicat cu această ocazie pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii de familie, în care apar și fetița Caroline, dar și mezinul familiei.

Catrinel Menghia s-a născut la Iași, însă, de ani buni, își împarte viața între România, Italia și New York. A fost căsătorită timp de șase ani cu Massimo Brambati, fost fotbalist și avocat, de care s-a separat în anul 2011, iar din 2012, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, căruia i-a dăruit doi copii frumoși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net