Catrinel Menghia, însărcinată cu al doilea copil! Primul pictorial cu burtica de graviduță

La 38 de ani, una dintre cele mai iubite românce din Italia a dat vestea cea mare! Catrinel Menghia a realizat un pictorial pentru o revistă din Italia, arătându-și, în premieră, burtica de graviduță! Vedeta este însărcinată pentru a doua oară, la patru ani de la nașterea primului său copil. 

Bucurie mare pentru Catrinel Menghia! Frumoasa noastră româncă, stabilită de mulți ani în Italia, a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, la 38 de ani. 

Modelul a realizat și primul pictorial cu burtica de graviduță, în revista italiană Donna Moderna. Vedeta a postat mândră coperta revistei, pe rețelele de socializare și a făcut anunțul că va deveni mămică pentru a doua oară. 

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a fost mesajul postat de vedetă, pe contul ei de socializare. 

Vedete precum Alina Ceușan sau Andreea Berecleanu nu au ezitat să o felicite pe viitoarea mămică. 

Catrinel Menghia trăiește în prezent o poveste de dragoste alături de producatorul de film italian Massimiliano di Lodovico (în vârstă de 45 de ani). Cei doi au devenit pentru prima dată părinți, în 2019, atunci când a venit pe lume fiica lor, Caroline Leon Di Lodovico.

Fostul soț a înselat-o cu mai multe femei 

Catrinel Menghia și-a schimbat numele în Marlon și a fost căsătorită în trecut, timp de șapte ani, cu fotbalistul și impresarul Massimo Brambati. Cei doi au divorțat, însă, în anul 2011. Ulterior, modelul l-a acuzat pe fostul ei soț că i-ar fi fost infidel. 

„S-au întâmplat niște lucruri neplăcute și tot au continuat. Am închis un ochi și încă un ochi și într-o zi… Nu am știut că o să dau divorț, am ieșit din casă în noaptea cu pricina și apoi am aflat mai multe. 

Totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită. Nu vreau să fiu open (deschisă, nr.r.) și să spun că așa sunt bărbații. Nu era una, erau mai multe femei”, a povestit Catrinel Menghia, la una din vizitele sale în România.

Nu la mult timp după divorțul dureros, frumoasa româncă l-a întâlnit pe actualul ei partener de viață, care a fost nevoit să facă ceva eforturi să o cucerească. 

„Lucram la filmul cu care am fost la Veneția, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriță din România. 

S-a prezentat, după care a fost puțin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru șase – șapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam și nu știam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat și cam asta e povestea. A funcționat „stalk-ereala”, a dezvăluit Catrinel Menghia, pentru Adevărul.

Cine este Catrinel Menghia

Catrinel Menghia (38 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Fotomodelul s-a stabilit de ani buni în Italia, acolo unde și-a construit o carieră de succes. 

Catrinel Marlon (Menghia) este originară din Iași și a debutat în modă la vârsta de doar 16 ani. Vedeta a fost protagonista filmului „La Città Ideale” (2012), de Luigi Lo Cascio, fiind recompensată în 2013 cu Explosive Talent Award la Giffoni Film Festival. 

În 2015, ea a jucat în regia lui Brando De Sica în scurtmetrajul „L'errore”. Doar un an mai târziu, românca era laureată cu premiul Kineo, la Veneția, fiind numită atunci revelația cinema-ului italian.

Catrinel Marlon a fost și ambasadorul brandului Chopard, la ediția din 2018 a Festivalului de Film de la Cannes, ea fiind implicată în mai multe proiecte cinematografice. 

Românca a mai jucat și în serialul „CSI”, a fost apoi protagonista lungmetrajului „La Gomera” ( în 2019), regizat de Corneliu Porumboiu și filmat în România și în Spania. Catrinel a regizat ea însăși o reclamă Bulgari, pentru organizația Salvați Copiii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net