Catrinel Menghia a născut! Primele imagini cu fiul său, care a primit un nume inedit

Mare bucurie în familia româncei Catrinel Menghia (38 de ani)! Fotomodelul a născut pe data de 22 martie un băiețel frumos și sănătos și deja a postat primele imagini cu el pe rețelele de socializare. Iată ce nume superb i-a pus celui mic!

Catrinel Menghia a născut și avem primele imagini cu fiul său!
Catrinel Menghia a născut și avem primele imagini cu fiul său!

Catrinel Menghia a născut și avem primele imagini cu fiul său!

Catrinel Menghia, pe numele de scenă, Marlon, a adus pe lume cel de-al doilea copil al său. De data aceasta un băiețel. Cel mic s-a născut din frumoasa poveste de dragoste pe care fotomodelul o trăiește cu regizorul italian Massimiliano di Lodovico. Deși sunt împreună de peste 10 ani, cei doi nu au făcut până acum marele pas spre altar, însă asta nu îi împiedică să aibă o familie fericită. Dovadă stau și pozele pe care fumoasa Catrinel le-a postat cu familia sa și cu micuțul abia născut.

De remarcat este faptul că fiica sa, micuța Caroline, pare absolut îndrăgostită de frațiorul său față de care se vede că este trae grijulie.

„Caroline Léon este deja nebună după tine... Bine ai venit Léon, iubirea vieții noastre. Mulțumesc infinit tuturor celor care au făcut posibilă această minune, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru.”, a transmis Catrinel în dreptul pozelor cu fiul său.

Și vedetele de la noi i-au transmis cele mai frumoase gânduri de bucurie modelului pentru minunea pe care o trăiește.

„Felicitări! O viață minunată împreună!❤️❤️❤️❤️”, a spus Dana Rogoz.

„Cât de emoționant ❤”, a spus Laura Cosoi.

„Ce bucurie!!”, a transmis Elvira Deatcu.

Ce înseamnă numele Leon

Leon este un nume de băiețel de origine greacă. Se crede că ar fi derivat din numele grecesc Leonidas. Acest nume a fost probabil ales pentru a-l onora pe regele spartan Leonidas, care a apărat cu curaj orașul Sparta împotriva armatei persane în bătălia de la Termopile. Acesta are și legătură și cu cuvântul latin leo, care înseamnă „leu" și care exprimă puterea. De la simboluri religioase la stema britanică, leii simbolizează regalitatea și mândria. În plus, numele Leon are posibile rădăcini spaniole, fiind numele unui regat medieval din nord-vestul Spaniei, motiv pentru care multe persoane din această zonă se numesc astfel. 

Cine este Catrinel Menghia

Actriță și fotomodel de succes, Catrinel Marlon este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Catrinel Menghia, pe numele de scenă Marlon, s-a născut la Iași și și-a început cariera de model la vârsta de doar 16 ani. În 2012, a fost protagonista filmului „La Citta Ideale”, iar trei ani mai târziu a jucat în scurtmetrajul „L’errore”. În 2016, a primit premiul Kineo la Veneția.  Catrinel a jucat și în serialul „CSI” și a fost protagonista peliculei „Gomera”. Filmul regizat de Corneliu Porumboiu a fost desemnat propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun lungmetraj internațional” a premiilor Oscar 2020.

În toamna lui 2022, actrița în vârstă de 38 de ani a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa/ Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi şi prezentat în premieră mondială la Rome Film Fest. Românca are o familie superbă, Catrinel iubindu-se de un deceniu cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, alături de care are o fetiță adorabilă, în vârstă de 5 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net