Catrinel Marlon așteaptă să nască din clipă-n clipă! Pictorial adorabil cu burtica de graviduță: „E băiețel!

Modelul Catrinel Marlon se pregătește să nască al doilea copil! Frumoasa graviduță a realizat un pictorial, la nouă luni de sarcină. Arată fabulos și spune că nu mai are răbdare să-și întâlnească băiețelul. 

Catrinel Marlon (38 de ani) urmează să aducă pe lume, din clipă-n clipă, cel de-al doilea copil, al ei și al soțului său, italianul  Massimiliano di Lodovico.

Frumoasa româncă a împlinit deja 9 luni de sarcină și a postat pe rețelele de socializare câteva imagini adorabile cu burtica de graviduță. Catrinel arată spectaculos și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu cel de-al doilea copil al ei, care va fi băiețel. 

Catrinel mai are puțin și naște! „Nu mai am răbdare”

Actrița s-a fotografiat în curtea casei sale, într-o rochie neagră cu flori multicolore, afișând un zâmbet larg pe chip și o burtică imensă.

Graviduța Catrinel este superbă, iar internauții au fost convinși că va avea gemeni, atunci când i-au zărit burtica de dimensiuni considerabile. Modelul a ținut să-și liniștească fanii, anunțând că va avea un băiețel. 

„Nu mai am răbdare și noroc că lucrez și nu mi-am luat concediu. Este un băiețel”, a dezvăluit Catrinel, pe Instagram.

Viitoarea mămică a primit mesaje de felicitare de la numeroase vedete autohtone, precum Laura Cosoi( care este și ea însărcinată), Andreea Esca sau Mihaela Rădulescu. 

Cine e Catrinel Marlon?

Actriță și fotomodel de succes, Catrinel Marlon este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Catrinel Menghia, pe numele de scenă Marlon, s-a născut la Iași și și-a început cariera de model la vârsta de doar 16 ani. În 2012, a fost protagonista filmului „La Citta Ideale”, iar trei ani mai târziu a jucat în scurtmetrajul „L’errore”. În 2016, a primit premiul Kineo la Veneția. 

Catrinel a jucat și în serialul „CSI” și a fost protagonista peliculei „Gomera”. Filmul regizat de Corneliu Porumboiu a fost desemnat propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun lungmetraj internațional” a premiilor Oscar 2020.

În toamna lui 2022, actrița în vârstă de 38 de ani a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa/ Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi şi prezentat în premieră mondială la Rome Film Fest.

Românca are o familie superbă, Catrinel iubindu-se de un deceniu cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, alături de care are o fetiță adorabilă. 

Micuța Caroline a împlinit 5 ani în februarie și abia așteaptă și ea să-și cunoască frățiorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net