Catrinel Menghia și-a botezat fetița. Petrecerea a avut loc într-un cadru intim și plin de stil

image
Intim și elegant - așa a fost botezul fetiței lui Catrinel Menghia

Actrița Catrinel Menghia, cunoscută peste hotare drept Catrinel Marlon, și-a botezat fetița. Ceremonia de creștinare a micuței Caroline Leon, dar și petrecerea au fost intime, însă cu mult bun gust.

S-a consacrat ca supermodel, dar acum este și actriță de succes. Cel mai recent rol al său, în "La Gomera", a ajutat-o să pășească pe cele mai importante covoare roșii din lume. Cu o carieră în plină ascensiune, bruneta care împlinește 34 de ani în 1 octombrie se mândrește cel mai tare cu fiica ei și a logodnicului său, producătorul de film Massimiliano di Lodovico.

image
Albul, simbolul purității, a predominat la botezul micuței Caroline Leon

În 25 februarie, românca născută la Iași și-a văzut visul cu ochii și a adus pe lume o minunăție de fetiță, o mogâldeață care i-a moștenit ochii mari și luminoși și care a devenit centrul universului personal.

image
O piscină imensă a completat cadrul relaxat, dar elegant

La șapte luni de la magicul moment, Catrinel și iubitul ei au creștinat-o pe Caroline Leon Di Lodovico, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni.

image
Albul, simbolul purității, a predominat la botezul micuței Caroline LeonFoto: arhivă personală

Au preferat o ceremonie intimă și o petrecere restrânsă, în aer liber, însă asta nu a însemnat că nu au acordat o importanță deosebită detaliilor. Emoționată și fericită, actrița și-a strâns invitații într-un loc magic, cu o vedere incredibilă, în apropierea unei piscine. Decorul alb, florile delicate, mâncarea bună și băutura fină au fost ingredientele unei petreceri cu stil. 

image
La începutul lunii septembrie, Catrinel a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția

Catrinel Menghia a slăbit 10 kilograme în 10 zile

image
Catrinel și Massimiliano sunt împreună de mai bine de șapte ani

Genele bune, alimentația, sportul și trecutul de supermodel au ajutat-o pe Catrinel Menghia să revină la silueta de dinainte de sarcină. La 10 zile de când o născuse pe Caroline, bruneta dăduse deja jos 10 kilograme, așa că nu s-a agitat prea tare pentru a scăpa de surplusul rămas. Chiar și așa, aceasta a reușit să slăbească 15 kilograme, exact greutatea pe care a pus-o în cele nouă luni de sarcină.

Catrinel Menghia se iubește cu producătorul Massimiliano Di Lodovico

image
Catrinel și Caroline sunt nedespărțite

De mai bine de șapte ani, Catrinel Menghia se iubește cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico (41 de ani), alături de care a hotărât să formeze o familie. 

În primăvara lui 2011, Catrinel divorţa cu scandal de impresarul sportiv Massimo Brambati. Acesta a luat-o pe româncă de nevastă în 2005, iar dragostea a fost atât de mare, încât aceasta şi-a făcut un tatuaj intim, în bikini, cu un mesaj siropos: “Massimo per sempre” (“Massimo pentru totdeauna”), pe care ulterior l-a șters. De curând, a mărturisit că ultimii ani de căsnicie au fost un calvar, după ce aflase că soțul o înșelase cu mai multe femei.

Citește și:

Catrinel Menghia a povestit cum a aflat că fostul soț o înșela cu mai multe femei

EXCLUSIV Catrinel Menghia, despre scena de sex din La Gomera: «Nu era una de rutină»

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
image png
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg