Actorul român care a murit pe scenă sub privirile soției. Ultimele cuvinte pe care le-a rostit

Ultima actualizare:

Actorul Emil Hossu a părăsit această lume pe 25 ianuarie 2012, chiar înainte de a urca pe scena Teatrului Nottara, unde era programat să joace în piesa „Aniversarea" alături de soția sa, Catrinel Dumitrescu. La vârsta de 70 de ani, un infarct miocardic i-a curmat viața.

Actorul român care a murit pe scenă sub privirile soției
Actorul român care a murit pe scenă sub privirile soției

Actorul român care a murit pe scenă sub privirile soției

Actrița privea cu neputință cum echipajul SMURD, sosit rapid la fața locului, încerca fără succes să-l readucă la viață. Potrivit martorilor, ultimele cuvinte ale actorului i-au fost adresate femeii cu care a împărțit viața timp de aproape două decenii: „Catrinel, te iubesc!" În prezent actorul ar fi avut 82 de ani.

„Ce m-a atras la Catrinel poate contează mai puţin, ce ne menţine, cred eu, contează mai mult. Am descoperit că avem în comun relaţiile sociale, dar şi profesia, avem aceleaşi lucruri care ne plac şi, în primul rând, suntem foarte deschişi. Nu trebuie să o mint, de exemplu, ca să merg să joc o partidă de pocher, cum se mai întâmplă uneori, să am relaxări din acestea mai zburdalnice şi să fiu nevoit să spun că mă duc la bibliotecă. Nu…

Nu am avut sentimentul de teamă când ne-am cunoscut. Dacă aşa s-a întâmplat, aşa a fost să fie! Dar ştiţi cum e, orice pasaj ce presupune şi privire în urmă creează un mic disconfort de nostalgie, însă perspectiva şi dialogul direct au primat. Chiar ţin minte că noi glumeam odată (ea fiind Balanţă, eu Săgetător), când mi-a spus că e ghinionistă. Eu i-am spus că sunt norocos, iar norocul meu e mult mai mare decât ghinionul ei, aşa că împreună o să fim norocoşi”, a declarat Emil Hossu pentru revista Taifasuri, în urmă cu mai mulți ani.

Peste moartea bărbatului vieții sale actrița n-a trecut nici în ziua de astăzi. Cei doi au avut o iubire pură care va rămâne vie în memoria timpului.

Actorul Emil Hossu a murit pe scenă sub privirile soției
Actorul Emil Hossu a murit pe scenă sub privirile soției

„Toată viața noastră o păstrez vie. Pentru mine nu s-a întâmplat nefericitul eveniment. Simt mereu pierderea ca și cum s-ar fi întâmplat recent!

Sigur că timpul a mai atenuat puțin din intensitatea durerii, dar toate amintirile sunt vii. Iar cea mai vie amintire este cea a momentului în care am realizat că el nu mai e. Și amintirea asta rămâne vie și intensă în fiecare zi a vieții mele”, a declarat Catrinel Dumitrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net