Ilinca Vandici a demonstrat că are stil la „I Succes Awards". Vedeta a fost strălucitoare pe covorul roșu!

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil", a participat marți seara la evenimentul „I Success Awards - Romanian Edition", alături de alte nume sonore din televiziune. Ilinca a strălucit din toate punctele de vedere și nu a plecat acasă cu mâinile goale, ci cu un premiu. 

Ilinca Vandici a participat la gala I Success Awards - Romanian Edition Sursă foto: Dana Popa
Ilinca Vandici a participat la gala I Success Awards - Romanian Edition Sursă foto: Dana Popa

Ilinca Vandici a participat, alături de Adelina Pestrițu, Andreea Marin, Nesrin, dar și alte personalități din domeniul televiziunii la Gala „I Success Awards - Romanian Edition". Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil" a demonstrat, încă o dată că face alegeri vestimentare foarte inspirate.

A ales să poarte un costum de un alb imaculat, format dintr-o pereche de pantaloni evazați și un sacou supradimensionat. A optat și pentru un top, gri, care a lăsat la vedere abdomenul tonifiat al vedetei. Ținuta a fost completată de o pereche de sandale cu toc generos. 

Ilinca nu a impresionat doar prin apariția sa. Munca pe care o depune a fost recunoscută și a primit un premiu în cadrul galei. Îndrăgita vedetă Kanal D și-a adjudecat premiul pentru „Cea mai Inspirațională Prezentatoare TV", o încununare a succesului de care se bucură la cârma show-ului "Bravo, ai stil!". 

Ilinca Vandici a ținut în discurs în care a mulțumit pentru premiu și și-a exprimat fericirea resimțită. „Sunt mândră și onorată să primesc acest premiu! Este o încununare a succesului și muncii depuse în toată această perioadă de activitate. Sunt mulți oameni inspirationali în țara noastră și dacă eu am fost premiată pentru asta, înseamnă că visul meu a prins contur. Mă responsabilizează foarte mult să continui să îmi duc viața, cariera în aceeași direcție cu multă seriozitate, autenticitate și sinceritate. Îmi doresc să fiu în continuare o sursă de inspirație pentru oameni, pentru ca aceștia să reușească să își depășească limitele, să facă mai mult pentru ei, să își pună în valoare aptitudinile și să transforme visele în realitate", a declarat Ilinca. 

Ilinca Vandici ține foarte mult la aspectul său fizic, iar exercițiile fizice sunt la ordinea zilei pentru frumoasa prezentatoare. Este abonată la sala de sport și se antrenează din greu pentru a ține la distanță kilogramele în plus. Nu cu mult timp în urmă, Ilinca și soțul ei s-au bucurat de o vacanță în Maldive. Imaginile cu prezentatoarea în costum de baie sunt dovada faptului că orele la sală merită din plin! Ilinca are un trup de fotomodel, fără pic de celulită! 

Ce nu ar putea să îi ierte niciodată Ilinca Vandici soțului său

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din anul 2017 și au un băiețel, de aproape cinci ani, pe nume Zian. Relația dintre ei este una armonioasă, iar Andrei este un tată foarte implicat. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca a făcut declarații surprinzătoare despre tatăl băiețelului ei și a mărturisit că ar putea să îi ierte orice bărbatului iubit, chiar și infidelitatea.

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute", a declarat Ilinca. 

Ilinca Vandici și-a început cariera în televiziune la postul B1TV, unde a prezentat rubrica meteo. În anul 2007 a început colaborarea cu KanalD. A prezentat emisiunile „Bulevard" și „Magic Taxi", dar și „O iubire de-o vară", alături de Liviu Vârciu. A cochetat și cu actoria și a jucat în telenovela „Narcisa sălbatică". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net