Imagine rară cu Dan Capatos şi soţia lui! Cât de superbă e partenera prezentatorului: "Facem poze de 23 de ani"

Ultima actualizare:

Dan Capatos este o prezenţă constantă în lumea mondenă, dar este foarte discret când vine vorba de soţia sa, Monica. Rare sunt momentele când cei doi se afişează împreună, chiar dacă au o relaţie de 23 de ani şi un băiat de 11 ani. Aşa că cea mai recentă imagine publicată de prezentator a fost o surpriză plăcută.

Dan Capatos foto: Instagram
Dan Capatos foto: Instagram

Dan Capatos a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine rară, cu el şi soţia sa, Monica. “Facem poze împreună de 23 de ani”, a scris Dan, în dreptul fotografiei în care cei doi apar zâmbind fericiţi, cu marea în spate. 

Dan Capatos şi soţia sa foto: Instagram
Dan Capatos şi soţia sa foto: Instagram

Ce meserie are soţia lui Dan Capatos

Dan şi Monica Capatos sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, mai ales că soţia prezentatorului a preferat să nu se expună, tocmai datorită meseriei sale. Monica este jurnalistă, iar Dan Capatos a povestit că cei doi s-au întâlnit într-o redacţie. Pe atunci, Dan era redactor-şef la o revistă de bărbaţi, iar Monica lucra şi ea la un ziar care nu mai apare.

"A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut", a povestit Dan Capatos, la un moment dat. 

Dan Capatos şi soţia lui erau în alte relaţii când s-au cunoscut

În 2019, Dan Capotos a decis să ofere câteva detalii despre viaţa sa de familie şi a dezvăluit că el şi Monica erau implicaţi în alte relaţii când s-au cunoscut. Ba chiar, soţia prezentatorului urma, în scrut timp, să se căsătorească cu alt bărbat, dar a anulat nunta pentru Capatos.

"Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani", a povestit Dan Capatos, în 2019.

Băiatul lui Dan Capatos, campion la tenis

Cât despre băiatul de 11 ani, Dan Capatos a povestit că Andrei îl moşteneşte şi are, genetic, un colestrol mare. Pentru că nu poate lua medicamente, băiatul face mult sport, înoit, fotbal şi tenis. La tenis, chiar a câştigat în 2011 “Trofeul de tenis Ilie Năstase”, competiție organizată la Brăila. 

În rest, Dan Capatos spune despre fiul său că e un copil cu note bune, cuminte şi absolut normal pentru vârsta sa.  

"A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure -are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii nouă ani’", declara Dan Capatos, tot în anul 2019. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net