Imagini din noua casă a Elei Crăciun! Are dressing, dormitor ca la Hollywood și sală de fitness! A aniversat un an de când s-a mutat! „Aici vor veni și nepoții mei…”

Ela Crăciun a reușit să se mute, anul trecut, în casă nouă. Vedeta și familia ei se lăfăie acum într-o vilă care se învârte după soare! Iată cum arată cuibușorul de vis al Elei! 

Ela Crăciun și-a îndeplinit, anul trecut, visul de a se muta în casă nouă, după mai bine de 5 ani de așteptare și de efort susținut.

În prezent, întreaga familie a Elei se bucură de noul cămin, care este din cale afară de primitor. 

Vedeta a aniversat, recent, primul an de când locuiește în noua ei casă și a inaugurat și un jurnal, care reunește cele mai frumoase momente petrecute în noua casă.

Ela Crăciun, un an în casă nouă: „A ieșit mai frumos decât în visurile noastre”

Căminul răspunde cu brio nevoilor întregii familii. Pentru Ela este un loc magic, în care se regăsește deopotrivă biroul său, sala de fitness, un studio foto și video. Acesta este și locul în care vedeta își vede deja copiii crescând și în care visează să își crească chiar și nepoții.

„Se împlinește primul an petrecut în casa visurilor noastre, o casă pe care ne-am dorit-o atât de mult și pe care am făcut-o cu atâtea dragoste și dăruință, o casă în care ne simțim absolut minunat. Am început să creăm amintiri frumoase și să legăm momente frumoase. 

Este o casă superbă, o casă care a ieșit mai frumos decât în visurile noastre. Nu aș vrea să o dau pentru nimic în lume și sunt convinsă că aici vor veni și nepoții mei și vor alerga cu piciorușele lor mici pe scări și cu mânuțele lor micuțe îmi vor murdări pereții, iar eu voi foarte fericită să îi am aproape”, ne-a declarat Ela Crăciun emoționată.

Care este singurul lucru care o stresează?

Casa Elei Crăciun este luminoasă și modernă, cuprinde un dressing ca la Hollywood, un dormitor imens și este dotată și cu o serie de sisteme care să îi garanteze statutul de smart home. 

Prin urmare, toată vila este conectată la telefonul mobil al cunoscutei mămici. Printr-o singură apăsare de taste, ea se poate asigura că temperatura în casă este optimă sau că aspiratorul își face de unul singur treaba.

„Dacă mă întrebi acum nu aș schimba nimic. Și dacă aș face un exercițiu de imaginație, nu mi-ar ieși, pentru că arată foarte bine casa noastră

Eventual, aș găsi o modalitate cât să nu se mai murdărească pereții. Este singurul lucru care mă stresează în casă, în rest, nu aș face absolut nimic”, a mai spus Ela Crăciun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Iulia Albu Catanga Pădureanu
Banner Saveta Bogdan
Banner Andreea Sandu
film  jpg
Banner Cristi Brancu
banner jador png
Banner Luciana Indre
florin dumitrescu si sotia webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net