Emoții mari pentru copiii Elei Crăciun! Au început ultimul an de grădiniță și ultimul de liceu! „Am avut un gol în stomac!”

#Exclusiv Click!

Luni 9 septembrie, au fost emoții copleșitoare și pentru Ela Crăciun. Cei trei copii ai vedetei, Nicho, Alesia și Alex au început ultimul an de grădiniță, clasa a VI-a, respectiv ultimul an de liceu. Vedeta ne-a pus la dispoziție imagini emoționante cu copiii ei de la festivitatea de deschidere a noului an școlar. 

Ela Crăciun și-a însoțit și ea doi dintre copii la festivitățile de deschidere ale noului an școlar. A mers la școală cu fiica sa Alesia, care a început clasa a VI-a și l-a dus și pe micuțul Nicho la grădiniță. Vedeta ne-a povestit ce emoții a trăit alături de micuți. 

Ela Crăciun: „Ai spune că după atâția ani și atâtea festivități te obișnuiești”

„Am fost și anul acesta foarte copleșită de emoții. Ai spune că după atâția ani și atâtea festivități te obișnuiești să faci față acestor situații. Pentru mine, însă, înseamnă emoții greu de controlat, foarte multe lacrimi și un gol în stomac, pentru că știu că odată cu fiecare an care trece, copiii mei sunt și mai aproape să își ia zborul.


A fost un moment unic să îl văd pe Nicho cum începe ultimul său an de grădiniță sau pe Alex cum intră în ultimul său an de liceu. Am plâns și la Alesia care a început acum clasa a VI-a. Sunt momente unice în viață cu care nu te mai întâlnești", ne-a declarat Ela Crăciun, vizibil emoționată.

Tot astăzi, Ela Crăciun lansează și cel de-al doilea sezon al podcastului său de succes „Cu Ela la doctor", în care va aduce în continuare în fața publicului său invitați de marcă, a căror reputație și experiență garantează acuratețea informației livrate.

 „Sunt foarte fericită să văd cât de bine a fost primit de către public podcastul meu, <<Cu Ela la doctor>>. Toată activitatea mea îndreptată de atâția ani în această direcție se continuă și în acest podcast, care duce mai departe misiunea mea de a le livra oamenilor o sursă sigură de informații medicale de calitate primite de la invitați cu expertiză în domeniu”, ne-a mai declarat Ela Crăciun.

Una dintre cele mai active prezențe online, Ela Crăciun a devenit cunoscută publicului inițial ca prezentatoare a emisiunii tv, “Numai de bine", precum și ca o voce importantă din mediul online, unde celebra mămică și-a construit o impresionantă comunitate online. Autoare a nu mai puțin de trei volume, Ela Crăciun este și un coach de parenting cu multiple certificări internaționale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net