Imperiul Leilor vine la ProTV într-o nouă formulă! Opt lei vor face cele mai bune investiții și alegeri în sezonul 4 al emisiunii de la ProTV

#Exclusiv Click!

Începând cu 19 septembrie, în fiecare marți, de la ora 21.30, la ProTV, se va difuza „Imperiul Leilor”.

Noutatea este că opt lei se vor afla în acest sezon, al patrulea la număr,  în fața celor de acasă, unii având deja câteva sezoane în care au schimbat destine, iar alții fiind pentru prima dată în acest rol. Printre cei care revin se află: veteranul, Dragoș Petrescu,cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. 

Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare. 

Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult.

Timp de trei sezoane, sute de afaceri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos au primit șansa la care sperau și unele dintre ele au început să sedimenteze deja un drum pe care vor putea cunoaște succesul. Acum este vremea altora să facă primul pas. 

Leii sunt pregățiți! Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile! Până când noul sezon va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO, toți pasionații pot afla noutăți de la filmările, urmărind conturile sociale ale show-ului. 

Dan Șucu e încântat de noul sezon dinamic din „Imperiul Leilor”

Dar până atunci, leii Dan Șucu și Cristina Bâtlan ne-au povestit special pentru Click! ce înseamnă acest nou sezon al „Imperiului Leilor” pentru ei, cu noii colegi de emisiune.

Am noi colegi! Mi-a plăcut fiecare din sezoanele de până cum și îmi place foarte mult și acesta. Dar acest sezon „Imperiul Leilor” mi se pare chiar puțin mai dinamic!”, ne-a mărturisit Dan Șucu.

Sunt mai multe investiții pe care le-am făcut în aceste sezoane la „Imperiul Leilor” și nu e frumos să vorbesc de una singură, ceilalți ar fi nemulțumiți! Un antreprenor, așa cum am spus întotdeauna ar trebui să aibă extrem de multă tenacitate. Trebuie să înțeleagă că de mult mai multe ori pierzi decât câștigi și atunci trebuie să ai capacitatea de a  te repoziționa  întotdeauna și de a nu-ți pierde încrederea!”, ne-a mai spus cunoscutul om de afaceri. Atunci când a fost întrebat dacă a făcut vreodată o investiție proastă în tot acest timp de când este cunoscut pe piață, Dan Șucu a recunoscut: „Am făcut o grămadă de investiții  proaste. O grămadă! Fac mai des investiții proaste decât investiții bune!”, ne-a spus patronul Mobexpert.

Cristina Bâtlan se bucură de noii colegi investitori

Cristina Bâtlan e de părere că sezonul cu numărul 4 de la „Imperiul Leilor” este exact ce trebuie pentru antreprenorii care caută susținere și investitori de succes.

E cel mai tare! Mi se pare că e cel mai tare format cu 8 investitori pentru că românii au acces, în primul rând,  la banii celor 8 investitori pentru că nu doar banii sunt importanți  într-un business, dar ei contează.  Este importantă și experiența leilor și astăzi avem în față  propunerilor oameni care într-adevăr au reușit și care au făcut business pe banii lor”, ne-a spus singura „leoaică” din „Imperiul Leilor” de la ProTV, Cristina Bâtlan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net