În ce relație a rămas Catrinel Sandu cu fostul soț, Gabriel Trifu: „Nu e frumos ce se întâmplă"

În 2017, Catrinel Sandu a anunțat că divorțează de Gabriel Trifu. În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Steve Schroeter. În cadrul unui interviu acordat recent, Catrinel Sandu a dezvăluit în ce relație a rămas cu fostul soț.

În ce relație a rămas Catrinel Sandu cu fostul soț, Gabriel Trifu / foto: colaj Instagram
În ce relație a rămas Catrinel Sandu cu fostul soț, Gabriel Trifu / foto: colaj Instagram

Catrinel Sandu anunța în anul 2017 că divorțează de Gabriel Trifu, bărbatul cu care are cele două fiice, Sara și Lara. Și-a găsit ulterior fericirea în brațele americanului Steve Schroeter, care este medic stomatolog și care mai are doi copii din prima căsătorie. Vedeta locuiește de mai bine de 14 ani în SUA și este profesoară de dans și de balet la Manatee School for the Arts.

Într-un interviu acordat recent, Catrinel Sandu a vorbit despre relația pe care o are cu primul soț. Ea a dezvăluit că nu mai păstrează legătura cu tatăl fiicelor sale și că bărbatul nu i-a plătit pensia alimentară o perioadă, motiv pentru care s-au întâlnit în tribunal.

Catrinel Sandu: „Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să stea altfel”

„Din păcate, în cazul nostru lucrurile nu sunt pe roz. Nu avem niciun fel de comunicare, la modul că există un parenting plan, pe care încercăm să îl urmăm. A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. A fost vorba și despre niște bani pe care nu i-a plătit de foarte mulți ani, dar pe care i-a plătit până la urmă și nu e frumos ce se întâmplă. Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să stea altfel. Să am de-a face cu un om matur care se gândește la binele copiilor, nu la chestii personale. Nici măcar nu știu cum să le numesc.

Dacă e fericit, merge mai departe și lasă ura în spate. Dar nu, din păcate din acest punct de vedere nu suntem OK și e păcat, deoarece copiii cresc, sunt mari, judecă, la un moment dat. Iar în momentul în care ajung la vârsta respectivă aleg și s-ar putea să nu le mai placă și să nu te mai caute”, a declarat Catrinel Sandu, pentru viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net