În Israel, pe urmele lui Iisus. "A fost o experiență care mi-a schimbat viața”

Înainte de Sfintele Sărbători de Paște, tot mai mulți români, vedete, persoane publice sau oameni obișnuiți se îndreaptă spre Israel, spre locurile sfinte pe unde a trecut Iisus. Laura Cosoi și Carmen Șerban au fost recent acolo, Corina Chiriac sau Cătălin Crișan, la fel, iar zilele trecute s-a întors de acolo Albert Norel, românul creator de ceasuri, care anul trecut s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu.

Celebrul român a fost la Betleem și pe Muntele Tabor
Celebrul român a fost la Betleem și pe Muntele Tabor

Albert Norel, românul creatorul de ceasuri a făcut recent o călătorie specială în Israel, care i-a oferit ocazia să își dezvolte și mai mult credința și spiritualitatea. Pentru Norel, călătoria în Israel nu a fost doar o vacanță de relaxare, ci o oportunitate de a se conecta cu Dumnezeu și de a-și îmbogăți cunoașterea și înțelegerea credinței sale creștine. A petrecut mult timp în rugăciune și meditație, reflectând asupra vieții și a valorilor sale. În Ierusalim, Norel a simțit o puternică legătură cu Dumnezeu și a avut ocazia să viziteze locuri sfinte și istorice, cum ar fi Biserica Sfântului Mormânt și Zidul Plângerii. A ascultat rugăciunile și cântările alese de evrei și creștini și s-a simțit inspirat și motivat.

Albert Norel în fața bisericii din Nazaret
Albert Norel în fața bisericii din Nazaret

În această călătorie, am învățat că avem cu toții un unic Creator și că toate religiile se întâlnesc într-un singur punct: iubirea pentru Dumnezeu și iubirea pentru semenii noștri", a spus Norel.

„Am realizat că spiritualitatea este o parte importantă a vieții și că avem nevoie să ne conectăm cu această parte pentru a ne îmbunătăți relația cu noi înșine, cu semenii noștri și cu Creatorul nostru.”

În plus, Norel a învățat despre importanța modestiei și a umilinței în fața lui Dumnezeu și a descoperit o nouă înțelegere a virtuților creștine, precum compasiunea, bunătatea și iertarea. Aceste învățăminte l-au inspirat să devină un om mai bun și mai empatic față de ceilalți, să fie mai conștient de nevoile și suferințele celor din jurul său.

Albert Norel, în Nazaret - Israel
Albert Norel, în Nazaret - Israel

"Călătoria mea în Israel a fost o experiență care mi-a schimbat viața și mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții. M-a ajutat să-mi dezvolt mai mult credința și spiritualitatea și să mă concentrez asupra valorilor importante ale vieții: iubirea, modestia, compasiunea și umilința", a mai spus Albert Norel

Acum, el intenționează să-și aducă învățămintele și experiențele în viața de zi cu zi și în creațiile sale - ceasurile. El este hotărât să îmbogățească viața oamenilor prin crearea de ceasuri care să inspire, să motiveze și să aducă un sentiment de liniște și pace interioară.

A renunțat la Teologie pentru a face ceasuri

Albert Norel Venete are 30 de ani și a plecat în Olanda în urmă cu 8 ani, unde și-a descoperit pasiunea pentru confecționat ceasuri unicat. Multe vedete din România dar și din străinătate poartă acum creațiile sale care costă și 500 de euro. Tânărul antreprenor a renunțat la teologie pentru a-și împlini acest vis de a fabrica ceasuri, dar sufletul său a rămas aproape de Dumnezeu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net