Inedit! Unde a fost invitat Bogdan Ioan, ex-Vocea României, să cânte - nu oricine ajunge aici!

#Exclusiv Click!

Deși au trecut peste patru ani de când a câștigat „Vocea României”, ecourile acelui concurs încă nu s-au stins. Bogdan Ioan continuă să fie descoperit datorită numărului sau din audițiile pe nevăzute. Solistul a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce invitații a primit în ultimele zile.

bu10 ok bogdan ioan jpeg

Bogdan Ioan, pe culmile succesului, tocmai în Dubai!

Zilele trecute am observat pe rețelele de socializare imagini cu Bogdan Ioan tooocmai în Dubai. Așa că l-am contactat și am aflat că este la muncă peste hotare și vom afla amănunte abia la întoarcere. Am așteptat cu răbdare, iar atunci când s-a întors, solistul ne-a oferit o declarație, în exclusivitate.

„De curând am avut plăcerea de a participa și de a cânta în fața unui numeros public internațional, de mii de persoane, în cadrul unui eveniment din Dubai, mai exact la lansarea școlii de IT Teach Me Code.

Bogdan Ioan la radio in Dubai
Bogdan Ioan la radio in Dubai

Cum am ajuns aici? Foarte simplu și interesant în același timp. Într-o zi de miercuri, Alex Cocindau, creierul din spatele Teach Me Code, îmi scrie într-un mesaj privat pe Instagram că a fost impresionat văzând audiția mea de la Vocea României și că și-ar dori să cânt la acest eveniment, care avea loc duminică. Zis și făcut, am luat avionul, am plecat direct spre sala unde se ținea evenimentul, la proba de sunet, iar a doua zi a fost una deosebită atât pentru cei care au asistat la eveniment, cât mai ales pentru mine, având în față un public format din mii de persoane, mai exact 2500 de persoane.

Bogdan Ioan s-a plimbat prin Dubai
Bogdan Ioan s-a plimbat prin Dubai

Dar asta nu a fost tot, având parte și de o surpriză. Ora 11:20, mă aflu în culise și îmi încălzesc vocea, repetând celebra piesă a lui Michael Jackson, Earth Song. În timp ce repetam, trec pe lângă mine prezentatorii evenimentului, dar nici nu am observat, eram prins de moment.

Gata încălzirea, eram pregătit de a intra pe scenă, mă apropii și vin cei doi prezentatori la mine, spunându-mi că am o voce extraordinară, iar eu eram un pic nedumerit pentru că nu știam unde mă auziseră. Vine momentul meu, urale în public, iar cei doi , Kris Fade (cunoscut publicului datorită show-ului de succes difuzat pe Netflix, Dubai Bling) și Priti Malik, mă abordează din nou, spunându-mi că ei sunt prezentatorii emisiunii "Kris Fade Show de la Virgin Radio Dubai și că le-ar face plăcere dacă aș cânta în emisiunea lor.

Bogdan Ioan si-a facut prieteni la Radio
Bogdan Ioan si-a facut prieteni la Radio

A fost ceva neașteptat. Am ajuns în emisiune, am cântat Earth Song, aducându-mi aminte de emoțiile trăite la Vocea României, iar după, au intrat mulți ascultători din Australia și Orientul Mijlociu în direct, printre care și un român, spunând că parcă l-au auzit pe Michael Jackson, fapt ce m-a emoționat teribil. Am avut și plăcerea de a cânta Heal The World împreună cu cei din studio. Ei având o rubrică în care cântă diverse piese, ce se numește Duvet, vă puteți da seama ce moment amuzant a putut să iasă. În finalul emisiunii, am avut parte de încă o bucurie, aceștia oferindu-le ascultătorilor un fragment din piesa Do It Like Jackson, pe care urmează să o lansez în luna iunie.

Bogdan Ioan promite sa revina cu familia in Dubai
Bogdan Ioan promite sa revina cu familia in Dubai

A fost o experiență extraordinară pentru mine și mi-a plăcut mult în Dubai. Nu am apucat să vizitez prea multe, fiind acolo pentru un concert, însă cu siguranță mă voi întoarce acolo! Data viitoare mi-ar plăcea să merg în vacanță, cu familia”, ne-a povestit fostul câștigător de la Vocea României.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net