Ioana Năstase plânge după ce au părăsit-o ucrainenii: „Sunt foarte supărată"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Năstase e cu ochii în lacrimi după ce i-au plecat cele două familii de ucraineni pe care le-a găzduit timp de aproape doua luni. Cu multă tristețe, soția lui Ilie Năstase a descris pentru Click! momentul despărțirii : "Erau ca și familia mea. A fost greu, păstrez legătura cu ei", ne-a spus doamna Năstase.

Ioana Năstase a făcut declarații pentru Click!, după ce ucrainenii au plecat din casa ei
Ioana Năstase a făcut declarații pentru Click!, după ce ucrainenii au plecat din casa ei

Ioana Năstase, părăsită de ucraineni

Ioana Năstase a fost una dintre persoanele care s-au implicat enorm în ajutarea refugiaţilor veniţi din Ucraina. La începutul lunii martie, soţia lui Ilie Năstase a avut grijă de 11 persoane, șase femei şi cinci copii, pe care i-a găzduit în Constanţa, pe termen nelimitat, în cele două apartamente pe care le deține la malul mării.

Au ieșit la restaurant împreună, le-a asigurat aproape toate cheltuielile, hrana, hainele, medicamente. Iată însă, că a venit și ziua despărțirii pentru că cei 11 refugiați au decis să plece la rude, convinși că în țara lor nu se vor întoarce prea curând. 

Aceștia au plecat în Grecia, la neamurile lor, iar zilele în care și-au luat "la revedere" de la gazdă au fost triste. „Am avut două familii.11 persoane cu totul. Am avut grijă de ei timp de o lună și jumătate, au fost ca frații mei. Mi-a parut rău de tot când au plecat, zilele acelea au fost cele mai grele pentru mine, pentru că mă obișnuisem cu ei. Femeia cu bebelușul au plecat la 5 dimineața. A venit o mașină cu număr de Ucraina și a luat-o. Mi-amintesc că mașina era parcată în fața geamului, iar bebelușul plângea pe bancheta din spate. Ea se uita la mine și-i părea rău. M-a luat în brate și mi-a mulțumit. Nu pot să mai descriu, mă apucă și acum fiorii aceia", a declarat pentru Click, Ioana Năstase.

Citește și: Ilie Năstase merge cu poza soției pe stradă! Ioana Simion îl joacă pe degete pe tenisman

Soția lui Nasty nu a rupt legătura cu oaspeții ei și le-a spus că, mereu, ușa casei sale va fi deschisă pentru ei.  „Țin legătura cu ei mereu pe mesaje. Eu i-am găzduit în cele 2 apartamente ale noastre. I-am ținut până și-au găsit ei, au plecat la rude. Aș mai face treaba asta", ne-a mai spus Ioana Năstase. Nu s-a uitat la bani, mai ales ca e un om cu suflet mare și a cumpărat tot ce au avut nevoie.

Ioana Năstase i-a scos la masă, de 8 Martie, pe ucraineni

Pentru că majoritatea persoanelor erau de sex feminin, Ioana le-a făcut o surpriză cu ocazia Zilei Femeii. A organizat o masă pentru musafirii ei, la un local de fițe din apropierea casei.  "Azi, de 8 Martie am rezervat o masă mare la un restaurant din Constanța. Ieșim la o masă, să ne simțim bine, să uite de necazuri și ele. Oamenii ăștia merită", a spus atunci Ioana Năstase.

Citește și: EXCLUSIV Ioana Năstase, anunț de ultima oră: «Mi-am retras divorțul». Motivele «foarte importante» care au făcut-o să renunțe

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net