Ion Țiriac și-a luat tractor de fițe. Cum arată noua „mașină” de lux a omului de afaceri. FOTO

Ultima actualizare:

Ion Țiriac, magnat al afacerilor din România și unul dintre cei mai bogați români, și-a adăugat recent un tractor Porsche la impresionanta sa colecție. Acest tractor exclusivist a fost evidențiat pe pagina de Facebook a „Tiriac Collection".

Decizia lui Ion Țiriac de a achiziționa un tractor Porsche Diesel restaurat a atras atenția. Acest model de colecție, un Porsche-Diesel Super S 308, a fost fabricat într-o serie limitată în anul 1958. El se poate vizualiza acum în galeria impresionantă a „Țiriac Collection".

O minunăție de tractor

Tractorul Porsche-Diesel Super S 308 este echipat cu un motor robust, răcit cu aer, având trei cilindri și un volum de 2.625 cc, ce generează o putere de 38 CP. Acest model Super S 308 a fost o variantă extinsă a modelului Super N 308, cu specificații tehnice similare.

Acest model, Porsche-Diesel Super S 308, este recunoscut ca fiind succesorul modelului Allgaier A 133 S și a fost în cele din urmă înlocuit de modelul mai avansat Porsche-Diesel Super N 309.

Restaurat complet după anul 2000, tractorul Porsche-Diesel Super S 308 a fost achiziționat inițial de un colecționar privat. De atunci, tractorul a fost utilizat foarte puțin, iar acum face parte din colecția de excepție a lui Ion Țiriac, așa cum este prezentat în descrierea din „Tiriac Collection".

Colecția impresionantă a lui Ion Țiriac

„Tiriac Collection” reprezintă una dintre cele mai impresionante și diverse colecții private de mașini din România, aparținând omului de afaceri Ion Țiriac. Această colecție adună o varietate remarcabilă de vehicule și obiecte de colecție, incluzând mașini istorice, clasice și excepționale, dar și alte piese de artă și antichități legate de lumea auto.

Colecția este expusă și păstrată într-un spațiu special destinat, care îi permite să fie admirată de public, însă accesul în mod obișnuit este limitat. Se desfășoară uneori expoziții și evenimente speciale în cadrul colecției, unde pasionații de mașini sau cei interesați de istoria automobilelor pot vizita și explora această colecție unică.

Printre piesele remarcabile se numără mașini clasice de lux, modele rare, unele istorice și alte vehicule speciale, fiecare cu o poveste și o valoare distincte. "Tiriac Collection" este recunoscută pentru diversitatea sa și pentru faptul că include unele dintre cele mai deosebite automobile, fiecare având o importanță în istoria automobilistică.

Nu este doar o colecție de mașini

De asemenea, colecția cuprinde unele mașini unice, modele vintage și excepționale, oferind o privire fascinantă asupra evoluției automobilelor de-a lungul anilor și ilustrând inovațiile și designul deosebit din diverse perioade.

În plus față de mașini, colecția poate include și alte artefacte legate de lumea auto, cum ar fi accesorii, memorabilii, fotografii sau documente istorice care completează povestea vehiculelor din colecție.

"Tiriac Collection" nu este doar o expoziție de mașini, ci și un tribut adus pasiunii pentru automobile și o modalitate de a păstra și împărtăși o parte importantă din istoria și evoluția automobilului în ochii publicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net