Când va începe Al Treilea Război Mondial? Fiul lui Ion Țiriac, previziune sumbră: „Singura cale de ieșire...."

Ultima actualizare:

Ion Alexandru Țiriac, în vârstă de 46 de ani, fiul faimosului tenisman și antrenor de tenis Ion Țiriac (în vârstă de 84 de ani), a avertizat că al treilea război mondial este iminent în lunile care urmează.

Țiriac JR. a avertizat că al treilea război mondial este iminent. Foto: Click.
Țiriac JR. a avertizat că al treilea război mondial este iminent. Foto: Click.

Într-un comentariu extrem de sensibil, Ion Țiriac Jr. a declarat că este inevitabil izbucnirea celui de-al treilea război mondial, chiar în următoarele luni. Dat fiind că România este membră NATO, riscul ca țara noastră să fie implicată într-un astfel de conflict nu poate fi ignorat.

Țiriac Jr. vede inevitabilă declanșarea unui război mondial 

Fiul lui Ion Țiriac a avertizat că izbucnirea celui de-al treilea război mondial este tot mai iminentă, având în vedere conflictele globale în desfășurare. El a subliniat pe Instagram că vede aproape inevitabilă declanșarea unui război mondial în viitorul apropiat, deși nu poate preciza exact când se va întâmpla. Ion Țiriac Jr. a argumentat că singura modalitate de a evita această catastrofă globală ar fi ca marile puteri, precum SUA, China și Rusia, să se așeze la masa negocierilor și să ajungă la un acord comun. Cu toate acestea, el a adăugat că acest scenariu este puțin probabil, indicând astfel o preocupare profundă în privința situației geopolitice actuale.

Singura cale de ieșire este ca SUA, China și Rusia să se așeze la masă și să ajungă la un acord comun. Din păcate, suntem departe de acest scenariu”, a spus acesta.

Avi Pertz: „Această jucătoare încurajează o organizație teroristă criminală"

Pe de altă parte, conflictul dintre Israel și Hamas a stârnit îngrijorări majore cu privire la un potențial război mondial, iar implicațiile acestuia s-au extins și asupra lumii tenisului. Din această cauză, upă ce Ons Jabeur (clasată pe locul 7 WTA) și-a exprimat sprijinul pentru palestinieni, Federația Israeliană de Tenis (ITA) a depus o plângere oficială la Asociația Femeii de Tenis (WTA).

Ceea ce au trăit palestinienii în ultimii 75 de ani este de nedescris. Prin ceea ce trec civilii nevinovați este de nedescris; indiferent care este religia lor sau care este originea lor. Toți ne dorim să obținem pacea. Pacea este tot ce avem nevoie și merităm. Opriți violența! Palestina liberă!”, a transmis Ons Jabeur.

Avi Pertz, liderul Federației de Tenis din Israel, a criticat declarațiile lui Jabeur, afirmând: "Această jucătoare de tenis încurajează și susține o organizație teroristă criminală. Suntem mulțumiți că ea reprezintă o minoritate în comparație cu sportivii sănătoși din întreaga lume".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net