Imagine rară cu fiica lui Ion Țiriac. Internauții au rămas uimiți când au văzut-o

Omul de afaceri Ion Țiriac a împlinit, ieri, venerabila vârstă de 84 de ani. Unica sa fiică, Ioana (25 de ani), o persoană care preferă să stea departe de luminile reflectoarelor, a făcut publică o imagine rară, în care apare alături de celebrul ei tată.

Ioana are 25 de ani / foto: arhivă personală
Ioana are 25 de ani / foto: arhivă personală

De ziua miliardarului, fata acestuia a publicat una dintre puținele imagini existente în mediul online alături de tatăl ei și un mesaj care a zis tot: ”84”, și un emoticon care înfățișa o coroană de rege.

Tânăra îi moștenește frumusețea mamei sale, Sophia Ayad, dar și simțul pentru afaceri al tatălui său. În urmă cu ceva timp, Ioana a organizat un eveniment caritabil în care a avut loc și o prezentare de modă, iar banii, nu puțini, au fost donați către o fundație.

Ce spune mama Ioanei despre Ion Țiriac

Fotografia postată de Ioana Țiriac, de ziua tatălui ei / foto: arhivă personală
Fotografia postată de Ioana Țiriac, de ziua tatălui ei / foto: arhivă personală

Atunci când era mică a locuit în Monte Carlo, alături de mama ei, apoi s-a mutat la București unde a urmat Liceul American. Acum, stă în frumosul Miami.

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, atunci când Ion Țiric locuia în Germania. Atunci el deținea licențele turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen.

Mama Ioanei, care lucra pentru revista Bunte, e cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac. Tânăra are un frate pe care îl cheamă Karim.

„Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul tatălui meu și lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Le voi fi pentru totdeauna recunoscătoare.

Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, declara Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru Libertatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net