Ion Țiriac e contrazis de un jucător legendar de tenis, în cazul Djokovic! „Mi se pare o glumă...”

John McEnroe s-a aprins ca o torță, într-un subiect în care Ion Țiriac are o opinie complet diferită! Americanul, o mare legendă tenisului, a avut o reacție acidă la vestea interzicerii lui Djokovic la US Open. „E o glumă! Nu mi se pare corect!”, a precizat John McEnroe, conform Daily Mail.

Ion Țiriac e contrazis de un jucător legendar de tenis, în cazul Djokovic
Ion Țiriac e contrazis de un jucător legendar de tenis, în cazul Djokovic

Novak Djokovic, unul dintre cei mai mari sportivi ai planetei are șanse tot mai mici de a juca la US Open. Decizia lui de a nu se vaccina împotriva Covid-19 îi împiedică acestuia accesul în SUA, unde reglementările au rămas foarte riguroase.

După 2 ani și jumătate de pandemie și multiple doze de vaccin, americanii țin granițele închise pentru persoanele care nu s-au vaccinat. Nici măcar un test care arată că ești sănătos nu-ți oferă accesul pe „tărâmul libertății”, cum era numită cândva America.

Decizie luată de autoritățile din SUA, dar și de oficialii turneului de la New York nu a întârziat să fie întâmpinată cu reacții din partea mai multor persoane importante, cum ar fi John McEnroe sau Ion Țiriac.

Ion Țiriac și lengedarul John McEnroe, opinii contradictorii în cazul Djokovic!

Afaceristul român și-a exprimat susținerea față de decizia luată de americani. Ion Țiriac, de asemenea fost tenismen, crede că decizia care-l dezavantajează pe Djokovic este total fondată.

Vezi și: Dieta unică a lui Novak Djokovic! Ce mânâncă în fiecare dimineață campionul de la Wimbledon

„Djokovic este un sindrom în momentul de față! Săracul, nu știe să iasă de unde a intrat. El nu poate să-și permită în momentul ăsta să-și calce cuvântul. El, Djokovic, numărul unu în lume, care luptă pentru un titlu de cel mai bun al tuturor timpurilor…

Djokovic, cu această eroare, dom’le, nu cât pentru un vaccin, cât pentru o idee pe care o ai, idee care, după părerea mea, e greșită de la A la Z! Nu-i vorba de tine, Djokovic, e vorba ce faci tu împrejur. Dacă n-o faci pentru tine, fă-o pentru ceilalți care sunt împrejur”, a precizat Ion Țiriac pentru GSP.

John McEnroe, despre interdicția lui Djokovic de a juca la US Open: „Mi se pare o glumă”

În schimb, John McEnroe este de cu totul altă părere și nu a ezitat să critice dur decizia luată de US Open. Dacă Țiriac susține acțiunea americanilor, McEnroe se împotrivește în stilul său caracteristic. Americanul care are în palmares un număr impresionat de titluri de Grand Slam crede că ce se întâmplă „este o glumă” și că un astfel de lucru nu ar trebui să interzică unui jucător participarea la un turneu atât de mare.

Citește și: Nadal - Djokovic, meciul anului în sport! Vaccinat contra nevaccinat, la 4 luni după scandal

 „Nu cred că este corect. Mi se pare o glumă. În locul lui m-aș fi vaccinat și aș fi mers să joc, dar el are principii foarte solide și asta trebuie respectat”, a precizat McEnroe.

Pentru a-și apăra libertatea de decizie, Djokovic a făcut sacrificii uriașe în acest sezon. Mai mult, sârbul este pregătit să-și asume consecințele acțiunilor sale. După Australian Open, unul dintre mari sportivi ai planetei e pregătit să piardă și US Open.

„Nu e sfârșitul lumii. Mă simt tânăr în pielea mea și simt că mai pot rămâne la nivel înalt mai mulți ani, deci vor mai fi oportunități”, a precizat Djokovic în urmă cu câteva săptămâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net