Ion Țiriac a repetat Crăciunul de Paștele catolic! Afaceristul, petrecere de zile mari alături de Piero Ferrari și iubita tinerică

 Ion Țiriac ( 83 ani) petrece de Paște mai ceva ca de Crăciun și oferă imagini de colecție pentru muritorii de rând. 

Omul de afaceri petrece weekend-ul de Florii în Poiana Brașov și o face cu stil, în compania altor prieteni miliardari. Țiriac se distrează și se simte bine alături de miliardarul Piero Ferrari, moștenitorul imperiului Ferrari, la unul dintre restaurantele din Poiană, acolo unde s-au încins grătare și preparate alese pe sprânceană, totul fiind organizat ca la carte pentru ca invitaților să nu le lipsească nimic.

Capra și Plugușorul la petrecerea de Florii și Paștele Catolic

 Ion Țiriac l-a invitat pe Piero Ferrari să petreacă Paștele catolic împreună, potrivit RTV, la restaurantul Stâna Turistică. Petrecerea a fost una de pomină pentru că invitații lui Țiriac au petrecut mai ceva ca de Crăciun. S-a lăsat cu hore, cântece patriotice, dansuri tradiționale, în plus, nu puteau lipsi Capra și Plugușorul pentru ca oamenii de afaceri străni să vadă cât de bine se distrează românii cu bani la noi acasă. Cu toții au fost încântați de atmosfera tradițională de sărbătoare, iar miliardarul italian de 78 de ani părea că se simte în largul său după zâmbetul afișat pe față.

Piero Ferrari a venit alături de tânăra sa soție, acesta fiind căsătorit din anul 2021 cu Romina Gingașu de 31 de ani a cărei țară natală este România.

Îi merge bine relația cu iubita brunetă

Nici Ion Țiriac nu s-a distrat singur, potrivit RTV, miliardarul  fiind însoțit în weekend-ul cu Floriile și Paștele catolic petrecut la Brașov de o frumoasă brunetă cu care se pare că ar fi implicat într-o relație  de mai mult timp, aproximativ 3 ani de zile. Țiriac și-ar fi cunoscut iubita chiar la propriul său club, binecunoscutul Stejarii Country Club, la un masaj. De atunci ar fi început să iasă împreună și se pare că totul decurge minunat în relația lor.

De-a lungul vieții sale, excentricul miliardar a avut numai relații cu femei superbe, fiind cunoscut drept un veritabil cuceritor, dar și foarte discret în privința detaliilor despre viața sa amoroasă.

Detronat de o româncă

Ion Țiriac (83 de ani), cunoscut drept fiind unul dintre cei mai bogați oameni din lume este detronat de o româncă. Femeia în vârstă de doar 31 de ani este nimeni alta decât Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari (78 de ani), patronul companiei cu același nume, cu care miliardarul petrece chiar acum.

Averea lui Ion Țiriac a fost estimată de Forbes la aproximativ două miliarde de dolari, însă urmașul fondatorului companiei Ferarri depășește de aprope trei ori averea magnatului român.

Potrivit unui top realizat de Forbes, averea italianului Piero Ferrari este estimată la suma de șase miliarde de dolari. 

Soția lui Piero Ferrari a mărturisit că-l va aduce anul acesta, de Paște, pe celebrul italian pe meleaguri românești. Cei doi vor petrece Paștele Ortodox și Paștele Catolic în România, moment prielnic pentru a-i prezenta soțului ei atracțiile României.

„Vin în România o dată la două-trei luni. Chiar acum o să venim de Paște. O să sărbătorim Paștele Catolic și Paștele Ortodox amândoi în România, avem în plan să vizităm Castelul Bran”, spunea Romina Gingașu, potrivit Digi FM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net