Ce se întâmplă cu averea lui Ion Țiriac. De ce vrea să o împartă în 33 de „felii egale”

Ultima actualizare:

Click! îți spune ce se întâmplă cu averea lui Ion Țiriac și de ce vrea afaceristul să o împartă în 33 de „felii egale”. Unul dintre cei mai bogați oameni din România are o explicație foarte clară.

Ce se întâmplă cu averea lui Ion Țiriac?
Ce se întâmplă cu averea lui Ion Țiriac?

Deși are doar trei copii legitimi, averea sa va fi împărțită în mod egal la 33 și fiecare va primi aceeași sumă de bani. Fostul mare sportiv a recunoscut că i-au plăcut femeile și că numărul urmașilor săi este de ordinul zecilor, conform Adevărul.

Miliardarul a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim, relatează as.ro.

Ion Țiriac are 33 de copii. „Toată lumea va primi aceeași sumă”

Ion Țiriac are o avere de 8,5 miliarde de lei
Ion Țiriac are o avere de 8,5 miliarde de lei

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale”, spunând că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu…

Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă“, a declarat Ion Țiriac, conform italienilor de la outsidernews.it.

Ion Țiriac A fost însurat o singură dată

Unul dintre cei mai bogați români, ajuns la 82 de ani, a fost însurat o singură dată. Ulterior a avut foarte multe relaţii mai mult sau mai puţin trecătoare, dar în marea lor majoritate discrete.

Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece", a  scris în urmă cu câțiva ani, pe pagina lui oficială de Facebook Ion Ţiriac, postarea fiind făcută alături de o poză în care lângă magnatul român apare Nicole Scherzinger, una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz, fostă logodnică a lui Lewis Hamilton, campionul de Formula 1, conform sursei citate.

Pe aceasta, Țiriac a întâlnit-o acum câţiva ani la Monaco şi a avut o replică savuroasă la adresa vedetei: „Nu ştiu cine era această dominişoară, dar arăta foarte bine pe dinafară".  

Ce avere are Ion Țiriac?

Pe durata anului 2022 a adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8,5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României, după frații Pavăl, cu o avere estimată la 13 miliarde de lei.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net