Ireal! Câți lei a lăsat bacșiș Andreea Esca unui taximetrist din Mamaia. Cursa știristei costa numai 6 lei!

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate figuri din televiziunea românească. Știrista de la Pro TV încasează, lunar, un salariu colosal, după cum s-a vorbit atât de mult în spațiul public, de-a lungul anilor.

Și, pentru că încasează salarii mari, un taximetrist din Mamaia s-a gândit că va avea parte de un bacșiș colosal atunci când a luat-o la o cursă de 6 lei, tocmai pe Andreea Esca!

Câți lei a lăsat bacșiș Andreea Esca, la o cursă de 6 lei, în Mamaia

Zis și făcut. Știrista s-a urcat în mașină, iar cursa valora numai 6 lei, pesemne că era vorba de o distanță foarte mică. Cu toate că valora foarte puțin cursa, taximetristul s-a gândit că poate va avea parte de un bacșiș frumos din partea știristei de la Pro. N-a fost să fie! Acesta și-a povestit experiența, menționând faptul că celebra Andreea Esca nu i-a oferit decât strict banii de cursă și nimic în plus. Nici măcar 10 bani! După care, vedeta a coborât din mașină și a plecat unde avea treabă. 

„Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a povestit taximetristul, despre experiența avută cu Andreea Esca. 

Ce salariu încasează Andreea Esca, la Pro TV

Despre salariul Andreei Esca s-a vorbit foarte mult, de-a lungul timpului. Oamenii care credeau că încasează sume colosale vor rămâne dezamăgiți, căci Esca nu primește chiar o sumă atât de ireală. Ci una destul de...umană! Mai exact, este vorba de sub 10.000 de euro, potrivit informațiilor oferite de vbiz.ro. 

Desigur, dacă stăm să analizăm bine situația, e o sumă mare, el puțin pentru ceilalți muritori de rând, însă nu la fel de mare pe cât se spunea în spațiul public.

Citește și - Andreea Esca, pictorial incendiar cu sânii goi. Imaginea pe care toată lumea a uitat-o

Dar nu este cazul să-i plângem de milă știristei de la Pro TV. Pe lângă salariul pe care îl are, Andreea Esca mai încasează bani și din alte surse: împreună cu soțul său, Alexandre Eram, deține un resort superb la Porumbacu, acolo unde oamenii se înghesuie să vină și să se cazeze. De asemenea, Andreea Esca mai are și numeroase contracte de imagine, plătite foarte bine de diverse branduri din România. 

Despre salariul Andreei Esca a vorbit și Dan Negru, care s-a arătat a fi destul de deranjat de faptul că remunerațiile nu sunt...publice!

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, a spus Dan Negru, în presă, acum ceva timp. 

Andreea Esca a avut și o reacție cu privire la cele spuse de Dan Negru, menționând faptul că provocarea lansată de moderator este chiar o glumă bună. 

  „Nu mă deranjează deloc. Mi se pare o glumă foarte bună”, a spus Andreea Esca. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png