Irisha are un nou iubit? Vica Blochina i-a surprins și i-a dat de gol!

#Exclusiv Click!

Un nou cuplu se înfiripă în showbiz-ul românesc? Este vorba despre Irisha (34 de ani), fosta colegă de platou a lui Răzvan și Dani, de la matinalul de la Antena 1, și Florin Burescu! Cei doi tinerei au fost, vineri seară, la petrecerea de nuntă a Mariei Constantin (36 de ani) și a lui Robert Stoica, unde au dansat împreună mai multe melodii și s-au strâns în brațe pe piese de dragoste.

Florin Burescu (31 de ani), noul crai din showbiz-ul românesc? Tinerelul designer de modă se pare că are lipici doar la femei frumoase și râvnite de mulți bărbați! Mai nou, se pare că noua sa cucerire ar fi nimeni alta decât….Irisha sau mai bine zis Irina Ceban, după numele său din buletin. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la mai multe show-uri de televiziune printre care „Bravo, ai stil!" (Kanal D), dar și „Survivor" (PRO TV).

Discretă din fire atunci când vine vorba de viața personală aceasta nu prea s-a afișat cu vreun partener de viață! Așa că, prezentă la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica, Vica Blochina a luat telefonul în mână și a filmat-o pe brunetă în timp ce dansa cu Florin Burescu.

„Florin și Irisha au dansat mult timp împreună vineri seara. Din ce am văzut au stat mult unul lângă altul...au dansat, au râs. Cine știe acum ce o să fie între ei doi?”, ne-au spus surse apropiate din anturajul celor doi.

Irisha, burlăcița

Prezentă, în urmă cu câteva săptămâni la lansarea filmului „John Wick 4”, ce îl are în rolul principal pe starul Keanu Reeves, Irisha ne mărturisea că este singură, însă nu ar spune <nu> unui nou început în iubire:

„Am venit la filmul cu Keanu Reeves și dacă ar fi să-l întâlnesc în metrou, căci am auzit că merge des cu un astfel de mijloc de transport, l-aș întreba care a fost cea mai grea parte a drumului parcurs până aici. Și dacă m-ar ivita la o cafea aș ieși cu el, măcar aș avea o discuție constructivă cu el, să-mi dea niște sfaturi. Și sunt singură, de aia mi-aș permite să ies cu el”, ne povestea solista, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net