Iulia Vântur a strălucit la un eveniment important din Abu Dhabi. Actrița a atras toate privirile: „Mi-ai cucerit inima”

Săptămâna aceasta, Iulia Vântur a fost prezentă la un eveniment din Abu Dhabi. Mai exact, actrița a avut o apariție spectaculoasă la premiile International Indian Film Academy 2024, supranumite și Oscarurile indiene. Cu ce ținută a atras românca toate privirile pe covorul roșu?

Iulia Vântur a strălucit la un eveniment important din Abu Dhabi / foto: arhiva Click!
Iulia Vântur a strălucit la un eveniment important din Abu Dhabi / foto: arhiva Click!

Iulia Vântur, în vârstă de 44 de ani, a participat recent la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei Internaționale de Film Indian din Abu Dhabi, supranumite și Oscarurile indiene, unde a atras atenția tuturor cu ținuta sa glamour și bijuteriile pe care le-a ales pentru a-și accesoriza rochia neobișnuită.

Foasta prezentatoare TV și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie cu un decolteu generos, cu umerii goi, într-o nuanță de albastru deschis, care a fost accesorizată cu bijuterii spectaculoase Dahmani. Detaliul care au atras privirile tuturor au fost colierul cu diamante și un rubelit uriaș de 200 de carate, cercerii, dar și inelul care au completat ținuta vedetei.

„Ca o prințesă din povești”

Fanii au fost cuceriți de apariția româncei la premiile Academiei Internaționale de Film Indian (IIFA) 2024 și au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei: „Delicată și rafinată!”, „Superbă!”, „Strălucitoare!”, „Rubinul ca rubinul, dar ochii sunt superbi!”, „Ești frumoasă ca o prințesa din povești”, „Mi-ai cucerit inima pur și simplu!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Însă, fanii au observat că Iulia Vântur a venit și de această dată, ca și în cazul altor evenimente, neînsoțită. „Spectaculoasă! Ești superbă. Mi-ar fi plăcut să te văd de mâncă cu Salman”, i-a spus un fan.

Fosta prezentatoare de la PRO TV are o relație cu Salman Khan, însă evită să participe la evenimente alături de el. În luna iulie, cei doi s-au lăsat fotografiați împreună. Cu ocazia Zilei internaționale a prieteniei, vedeta a publicat un videoclip care conține mai multe imagini, iar într-o fotografie, cei doi apar unul lângă celălalt, fiind una dintre puținele dăți în care Iulia Vântur este alături de iubitul ei într-o poză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Video 2024 10 10 at 16 13 55 mp4 thumbnail png
Jennifer Lopez jpg
Banner Silviu Biris
Banner Adrian Nartea
mario fresh alexia eram jpg
image png
Banner Catrinel Sandu
raluca pastrama pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net