Cine este bărbatul care a dezvirginat-o pe Iulia Vântur: „Am fost şi voi rămâne primul bărbat din cearşaful ei”

Înainte de a avea o relație cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan, dar și alte personalități publice mai cunoscute, precum Marius Moga sau Bogdan Vlădău, pe vremea când locuia încă în oraşul natal, Iaşi, Iulia Vântur nu era atât de celebră şi atât de pretenţioasă în ceea ce priveşte bărbaţii. Românca s-a iubit cu un DJ, ajuns un personaj monden, datorită emisiunii „Un show păcătos", unde era responsabil cu muzica.

DJ-ul lui Capatos, Silviu Andrei, se laudă că a dezvirginat-o pe Iulia Vântur / foto: arhiva Click!
DJ-ul lui Capatos, Silviu Andrei, se laudă că a dezvirginat-o pe Iulia Vântur / foto: arhiva Click!

Iulia Vântur a avut o relație de 4 ani cu Marius Moga. Lucrurile erau foarte serioase între cei doi, iar fanii credeau că vor alege să treacă la pasul următor: căsătorie. Însă, cei doi s-au despărțit în 2011. De asemenea, vedeta s-a iubit și cu Bogdan Vlădău, inainte ca acesta să formeze un cuplu cu Gina Chirilă.

Nu am aflat, nu a fost, nu am suspectat, dar a fost o idilă între ei. La un moment dat. Este și în presă. Să nu mă înțelegeți greșit, o admir foarte mult pe Iulia. Înainte, nu când eram căsătoriți. Am zis să fiu total sinceră și m-am dus în trecut”, a mărturisit Gina Chirilă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Eu am fost şi voi rămâne primul bărbat din cearşaful Iuliei”

Iulia Vântur trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire cu actorul de la Bollywood, Salman Khan. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu și se bucură de reușite nenumărate pe plan profesional.

Și totuși, pe vremea când încă în oraşul natal, Iaşi, Iulia Vântur nu era atât de celebră şi atât de pretenţioasă în ceea ce priveşte bărbaţii. Cu câțiva ani în urmă, Silviu Andrei, i-a declarat, în premieră, Mariei Simion, gazda emisiunii „Wonderlife”, de la Antena Stars”, că el a fost primul bărbat din viața româncei. Se pare că DJ-ului îi place atât de mult povestea asta, încât se laudă cu isprava lui de câte ori are ocazia. Şi cel mai mult îi place să spună că, atunci când s-a cunoscut cu Iulia Vântur, el era un DJ cunoscut în Iaşi, iar ea era doar o admiratoare înfocată a lui.

Eu am fost şi voi rămâne primul bărbat din cearşaful Iuliei. Eram foarte tineri. Eu eram la radio, aveam vreo 20 de ani, ea 16, îmi scria scrisori, corespondam. Apoi, ne-am cunoscut, am vorbit şi am rămas în relaţii cordiale”, a spus Silviu Andrei, în cadrul emisiunii „Wonderlife”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net