Îl mai ții minte pe DJ Sebi, cântărețul celebru pentru melodia „Garda de fier”? E de nerecunoscut de când nu a mai apărut la TV. Video

Pîrvulescu Sebastian, sau DJ Sebi după îl cunosc majoritatea fanilor, deși nu a mai avut apariții la TV, este extrem de activ pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, acolo unde încarcă zilnic clipuri haioase pentru internauți. Cum arată în prezent cântărețul celebru pentru melodia „Garda de fier”?

Cum arată acum DJ Sebi, interpretul celebrei melodii „Garda de fier” / foto: arhiva Click!
Cum arată acum DJ Sebi, interpretul celebrei melodii „Garda de fier” / foto: arhiva Click!

Născut pe data de 15 aprilie 1975, Pîrvulescu Sebastian, sau DJ Sebi după îl cunosc majoritatea fanilor, încânta publicul din România începând cu anul 1993, când făcea parte din trupa Total Oradea, în care a activat împreună cu Claudiu Gligor la clape.

Cu toate că artistul a dispărut de pe micile ecrane, este destul de activ pe TikTok și YouTube. DJ Sebi are la fiecare videoclip milioane de vizualizări și sute de mii de oameni ascultă melodiile sale. Mai mult decât atât, deși majoritatea fanilor îl cunosc ca fiind DJ, pe rețelele de socializare a încercat mai multe stiluri de muzică. Cu ceva timp în urmă, a scos chiar și o melodie etno, care i-a surprins pe fani.

Cum arată acum DJ Sebi, interpretul celebrei melodii „Garda de fier”

În timp ce pe YouTube publică doar videoclip-urile melodiilor sale, pe platforma TikTok lucrurile sunt diferite. Solistul încarcă zilnic clipuri haioase pentru internauți, iar prin glumele sale strânge, în fiecare zi, mii de vizualizări și aprecieri. Pe contul său de TikTok a ajuns la 221.900 de urmăritori.

Și totuși, pentru fani se pare că nimic nu se compară cu piesa care a devenit celebră, „Garda de fier”: „Niciuna nu e ca Garda de fier”, „Multi fac caterincă, dar DJ Sebi ne-a făcut tuturor copilăria frumoasă, și apropo, Garda de fier este no. 1”, „Mă punea tata să pun melodiile astea pe Cd. Cred că aveam vreo 12 ani”, „Dj Sebi este și va rămâne special în muzica românească”, „Ce fain, toate-s pe același ritm. Nu e ușor să faci chestia asta... să asculți o melodie nouă și să te simți ca în anii 2000”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
image
actualitate.net
image
actualitate.net