În sânii goi, pe covorul roșu! Ce brunetă celebră a întors toate privirile

Amelia Gray Hamlin (23 de ani) a întors toate privirile pe covorul roșu de la petrecerea Business of Fashion BoF 500 Class, eveniment ce a avut loc la Shangri-La Hotel, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Amelia Gray Hamlin, într-o rochie vișinie și transparentă
Amelia Gray Hamlin a purtat o rochie transparentă (Foto: GettyImages)

Vedeta a optat pentru o rochie vișinie și transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii goi și lenjeria intimă de culoare neagră. În talie, Amelia și-a pus o curea grena cu cataramă aurie. Bruneta este fiica Lisei Rinna (61 de ani), cunoscută mai ales pentru reality show-ul american de succes The Real Housewives, și a actorului Harry Hamlin (72 de ani).

Amelia Gray Hamlin se iubește cu Romeo Beckham?

Amelia Gray Hamlin a început să lucreze ca model încă din adolescență. Ea și-a făcut debutul pe podium în septembrie 2017, în timpul show-ului lui Dennis Basso, pentru colecția de primăvară/vară 2018. De asemenea, ea a apărut într-o serie de campanii pentru case de modă și mărci precum Miu Miu, H&M, Givenchy, Versace și altele.

În ultimii ani, Hamlin a fost model pentru Chanel și Moncler Grenoble. Ea a strâns deja o serie de colaborări în CV-ul său și a lucrat cu branduri de modă și frumusețe de mare profil.  Recent, au apărut zvonuri că Amelia Gray Hamlin se iubește cu Romeo Beckham (22 de ani). Cei doi au fost văzuți împreună la o petrecere, dar și la Săptămâna Modei de la Londra, dar până acum nu au confirmat relația.  

Anterior, Amelia s-a iubit cu Scott Disick (41 de ani), fostul soț al lui Kourtney Kardashian, în perioada 2020-2021. Relația lor a fost intens criticată, mai ales că Gray avea la acea vreme doar 19 ani. Nici mama Ameliei nu a fost de acord cu această poveste scurtă de iubire.

Într-un episod din august 2021 din The Real Housewives of Beverly Hills, Rinna și-a spus părerea despre iubitul fiicei ei. Deși a spus că poate să-și vadă fiica mai mare Delilah căsătorindu-se în viitorul apropiat, ea a spus că nu are speranțe prea mari pentru Ameli: „Nu pot spune același lucru despre Amelia în acest moment. De ce nu poate fi într-o relație cu Harry Styles? De ce naiba este cu Scott Disick?"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oana roman instagram jpg
Banner smiley Gina pistol
    În cadrul unui podcast Mihaela Tatu și-a exprimat părerea despre iubire
Banner Elena Merisoreanu
CRISTEA jpg
Banner Alain Delon
Banner Andreea Popescu
cornelia dansatoarea gene jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net