A venit în sânii goi pe covorul roșu! Cine este modelul care a făcut furori la Fashion Awards din New York

Ce apariție! Un manechin american a făcut furori la Fashion Awards din New York, cu ținuta sumară pe care a ales să o poarte pe covorul roșu. Toți ochii au fost ațintiți pe frumoasă brunetă!

Amelia Hamlin, într-o rochie de la casa de modă Alaïa, la Fashion Awards 2023
Amelia Hamlin, într-o rochie de la casa de modă Alaïa (Foto: GettyImages)

Modelul american Amelia Gray Hamlin (22 de ani) a întors toate privirile la CFDA Fashion Awards, luni, în New York. Vedeta lipsită de inhibiții a venit la eveniment îmbrăcată între-o rochie albastră și transparentă, cu mâneci lungi și aplicații din volănașe, pe dedesubtul căreia nu a purtat sutien.

Amelia Gray Hamlin are părinți celebri

Ținuta inedită, semnată de designerul Pieter Mulier pentru casa de modă Alaïa, i-a lăsat la vedere și chiloții asortați. Drept accesorii, Amelia a purtat pe fiecare mână câte o brățară uriașă. Amelia Hamlin, care are o avere de 5 milioane de dolari, și-a făcut debutul în lumea modellingului în anul 2018, pe când avea doar 17 ani, atunci când a prezentat pentru designerul Dennis Basso. Ea este fiica celebrei actrițe americane Lisa Rinna (60 de ani) și a actorului și antreprenorului Harry Hamlin (72 de ani).

Amelia Hamlin s-a iubit în trecut cu milionarul Scott Disick (40 de ani), fostul soț al lui Kourtney Kardashian. Relația lor a durat doar câteva luni, în 2021. Sora ei mai mare, Delilah Bella Hamlin, este tot model. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net